Sport 9. juni

Fyrværkeri, fontæner, konfetti og balloner: Zion Williamson afslører kønnet på sit første barn med vanvittig video

I den mere end fire minutter lange YouTube-video viser NBA-stjernen og hans kæreste både palæet frem og vigtigst af alt, hvad kønnen bliver på parrets første barn sammen
Zion Williamson skal være far for første gang. Nu ved han også, hvad kønnet bliver på hans første barn.
Zion Williamson skal være far for første gang. Nu ved han også, hvad kønnet bliver på hans første barn.
Foto: ASSOCIATED PRESS

22-årige Zion Williamson skal være far for første gang, og nu ved han også, hvorvidt han får en søn eller datter.

For i en længere YouTube-video har New Orleans Pelicans-stjernen inviteret alle nysgerrige mennesker hjem i han og kæresten Ahkeemas hjem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her var den tætteste familie og venner inviteret over til det helt store festmåltid, sjove aktiviteter og meget mere inden det blev tid til dagens største højdepunkt.

Til sommer skifter TV 2-reporter Søren Reedtz reportertjansen ud, når han får debut som Tour de France-vært, hvor han skal erstatte Thomas Kristensen. Og der venter danske tv-seere en ægte cykelfest. Spørgsmålet er bare, om den bliver lige så stor som sidste år?
Kilde: SE og HØR

Da man endelig har fået en rundtur i Zion Williamsons palæ stiller han og kæresten sig frem foran skiltet med ”pige eller dreng” inden spændingen opbygges.

Og da først fontænerne, fyrværkeri og konfettien går i gang afsløres det, at parret venter sig en pige.

I videoen kommer Zion Williamson også med en meddelelse til datteren som altså stadig er at finde i Ahkeemas mave.

- Min baby. Du kommer til at se det her på et tidspunkt. Jeg ved ikke hvad fremtiden holder, men mor og far elsker dig. Hvis du ingenting ved, så skal du huske på at mor og far elsker dig – for livet.

Festen sluttede dog ikke efter afsløringen af kønnet. Således er det nemlig til at se, at når først mørket har lagt sig serveres dagens andet store festmåltid, hvor de igen har fået kokke og tjenere til at forberede og servere maden.

Sponsoreret indhold