Sport24. januar 2024

Fyret Aalborg-træner: Jeg er chokeret og skuffet

Garth Murray modtog beskeden om fyringen i Aalborg Pirates med stor overraskelse. Han er skuffet og chokeret
Murray er ikke enig i beslutningen. 
Murray er ikke enig i beslutningen.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Med to mesterskaber i bagagen og en øjeblikkelig placering som tophold i Metal Ligaen var det en overrasket Garth Murray, der tirsdag morgen fik besked om, at han var fyret som cheftræner for Aalborg Pirates.

- Jeg er chokeret og skuffet. Jeg har været der i lang tid, og holdet står stadig et godt sted. Jeg ved godt, at formen ikke har været god på det seneste, men vi lå stadig komfortabelt i toppen.

- Beslutninger bliver truffet, og det gik desværre ikke min vej her, siger Garth Murray til DR Sporten.

Efter tirsdagens Aalborg-sejr på 4-1 hjemme over Odense Bulldogs satte sportschef Ronny Larsen, der fungerer som midlertidig træner, flere ord på fyringen.

- Det er kulminationen på en længere periode, hvor vi ikke har fungeret, som vi gerne ville, siger Ronny Larsen i et interview på hockeymagasinet.dk.

Han forklarer også, at spillerne har været orienteret i sagen.

- Selvfølgelig har spillerne været vel vidende om nogle af tingene. Det er ikke sådan, at det er en lukket kreds. Vi har snakket sammen alle sammen, og der har vi truffet de beslutninger, der skulle træffes.

- Spillerne har også været involveret og ramt følelsesmæssigt, og det gav måske lidt udtryk i, at vi så lidt stive ud, siger Ronny Larsen.

Sponsoreret indhold