Sport3. juli 2023

Frenkie de Jong og Mikky Kiemeney afslører stor nyhed: Skal være forældre for første gang

I en video på Instagram afslører det søde hollandske par den lykkelige nyhed
Frenkie de Jong, 26, og Mikky Kiemeney, 25, har afsløret på Instagram, at de skal være forældre for første gang.
Frenkie de Jong, 26, og Mikky Kiemeney, 25, har afsløret på Instagram, at de skal være forældre for første gang.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

I ”Small Bump” starter Ed Sheeran ud med at synge lykkeligt om, hvordan babyen som vokser i maven på hans tætte ven, kommer til verden om fire måneder.

Men i sidste ende ender det helt ulykkeligt med en ufrivillig abort.

Den ”lykkelige” del af sangen har den hollandske designer og influencer, Mikky Kiemeney, nu brugt til at afsløre en glædelig nyhed på Instagram.

Til dagligt danner 25-årige Mikky Kiemeney par med FC Barcelona-stjernen Frenkie de Jong og i videoen afslører det hollandske superpar, at de nu skal være forældre for første gang.

Parret har ikke helt præcist sagt, at Mikky Kiemeney er gravid, men med sangen ”Small Bump” og dertilhørende hænder placeret på Kiemeneys voksende mave, er den så godt som sikker.

I kommentarsporet vrimler det allerede med mange lykønskninger til parret – særligt fra mange som kender parret så tæt at man må formode, at de har fået nyheden bekræftet.

Både FC Barcelona, det hollandske landshold og et hav af nuværende og tidligere holdkammerater til Frenkie de Jong har sendt en hilsen afsted.

Også danske Katrine Friis, der til dagligt danner par med FC Barcelona-danskeren Andreas Christensen, har både sendt en hilsen i kommentarsporet og har også delt videoen på sin egen Instagram-story.

Den 1. juli 2022 afslørede Frenkie de Jong, at han havde friet til Mikky Kiemeney, hvor han fik sit ja. Nærmest et år senere kommer afsløringen om, at de nu skal være forældre for første gang.

Sponsoreret indhold