Sport7. juni 2023

Forsikrer god Jonas Vingegaard-form: – Han har det godt

Den danske stjerne er et godt sted, når det kommer til formen. Det forsikrer hans sportsdirektør
Jonas Vingegaard er i god form og måske endda endnu bedre end sidste år. Det siger hans sportsdirektør på Jumbo-Visma, Frans Maassen. 
Jonas Vingegaard er i god form og måske endda endnu bedre end sidste år. Det siger hans sportsdirektør på Jumbo-Visma, Frans Maassen.
 Foto: René Schütze

Lige nu er Jonas Vingegaard i gang med at forberede sig til årets helt store mål, Tour de France.

De sidste forberedelser foregår ligeledes i Frankrig, hvor den danske stjerne i øjeblikket kører Critérium du Dauphiné.

Om under en måned skal det helt store slag så stå, når Vingegaard, Pogacar og de andre favoritter skal kæmpe om sejren i verdens største cykelløb.

Og hvis man skal tro på Jonas Vingegaards sportsdirektør på Jumbo-Visma-holdet, Frans Maassen, så er formen ved at være i top.

– Han har det godt og forbereder sig til Touren, som er hovedmålet, siger sportsdirektøren til TV 2 SPORT.

Han tilføjer yderligere, at han reelt vurderer danskeren til at være endnu stærkere end sidste år, hvor han som bekendt vandt Tour de France.

Vingegaard har leveret flotte resultater indtil videre i denne sæson, hvor det blandt andet er blevet til sejre i O Gran Camiño og Baskerlandet Rundt.

I mellemtiden er den måske største konkurrent, Tadej Pogacar, blevet skadet. Han brækkede hånden i forårsklassikeren Liége-Bastogne-Liége.

I Jumbo-Visma-lejren er de dog ikke i tvivl om, at Pogacar nok skal nå at blive 100 procent klar til Tour de France.

Løbet starter den 1. juli i Bilbao i Spanien og slutter den 23 juli i Paris, hvor Jonas Vingegaard skal forsøge at ende øverst på podiet for andet år i træk.

Sponsoreret indhold