Sport15. januar 2024

Forkælet af forældrene: Tauson nyder at være tilbage i Danmark

Clara Tauson har skiftet det Sydfranske klima ud med Danmark, og det har gjort hende godt af flere forskellige årsager
Clara Tauson spiller sin første kamp ved Australian Open i nat dansk tid. 
Clara Tauson spiller sin første kamp ved Australian Open i nat dansk tid.
 Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT/Ritzau Scanpix

Clara Tauson er - når hun altså ikke spiller tennisturneringer ude i verden - tilbage i Danmark, hvor hun også har sin danske træner, Lars Christensen, tæt på.

Danskeren er for nylig flyttet hjem, efter at have boet i Monaco et par år, og det har været godt for hende:

- Jeg kan rigtig godt lide at være i Danmark, så det var vigtigt for mig lige at få det på plads, siger hun til Ekstra Bladet i Australien.

I flere år har det været en luksus at se venner og familie, så det betyder meget for den 21-årige tennisspiller at have sine nærmeste tæt på igen.

Derudover har flytningen været vigtig for hendes træning. Efter Holger Rune og Lars Christensen officielt indstillede samarbejdet, er Runes mangeårige træner blevet tilknyttet Tausons team:

- Det gav bedst mening for mig i forhold til at træne med Lars (Christensen, red.). Det er den bedste løsning, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Tauson afslører også, at hun siden hjemkomsten er blevet "forkælet". Indtil videre bor hun nemlig med sin mor og far igen for en stund - og det kommer med sine fordele. Det er nemlig Tausons mor, der nu står for madlavningen.

Det er dog ikke mors kødgryder, der fylder meget i danskerens bevidsthed i disse dage.

Clara Tauson står over for sin første kamp ved Australian Open, hvor danskeren skal i kamp i nat dansk tid. Hun møder verdensranglistens nummer 67, belgieren Greet Minnen.

Sponsoreret indhold