Sport24. januar 2024

Fodens mor i retten efter våd bytur: Jeg var en kælling

Manchester City-stjernen Phil Fodens mor er blevet frikendt for overfald, efter hun fortalte politiet, at de skulle "fucke af"
Landsholdsspillerens mor er igen kommet i problemer med loven. 
Landsholdsspillerens mor er igen kommet i problemer med loven.
 Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix

Tilbage i september måned havde fodboldstjernens mor en sjov aften i byen - lidt for sjov. Den endte nemlig med, at 44-årige Claire Rowlands måtte overnatte i brummen.

Under et besøg på en lokal bar, havde Rowland provokeret en bargæst ved at vippe kasketten af ham.

Efterfølgende blev hun smidt ud af baren, hvor hun blev mødt af ordensmagten. Her sagde hun til politiet, at de skulle "fucke af", før hun blev lagt i håndjern og tilbragte natten på den lokale politistation.

Hun indrømmede efterfølgende over for politiet: - Jeg drikker ikke så tit, men når jeg gør det, så er jeg som et dyr, og at hun over for betjentene havde opført sig som "lidt af en kælling", det skriver Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-24/5yeye.png
Foden havde sin mor og far med, da han underskrev sin første professionelle kontrakt med storklubben Manchester City,
 Foto: Instagram

Mandag var Rowland så en tur i retten, hvor hun blev frikendt for overfald på kasketejeren, men fik en bøde for at være fuld og uordentlig.

Ikke første gang

Claire Rowland skal måske snart overveje, om ikke det er en god idé at holde sig fra de våde varer.

I maj 2021 var hun indblandet i et slagsmål, som efterlod en kvinde med to blå øjne og et bidemærke.

I februar 2022 var den gal igen, da Rowlands kom op og toppes med et par boksefans, efter en kamp mellem Kell Brooks og Amir Khan. De skulle angiveligt have råbt skældsord om sønnen, Phil, hvilket ikke var faldet i god jord hos mor Rowland.

Familien Foden er uden tvivl en farverig skare.

Phil Foden har selv trukket overskrifter af alle de forkerte årsager. i 2020 blev han sammen med Mason Greenwood smidt hjem fra en landsholdslejr på Island, efter de to havde forbrudt sig på coronareglerne.

Det var nemlig kommet landstræner Gareth Southgate for øre, at de to havde forsøgt at smugle fire unge kvinder ind på deres hotelværelse. Både FA, Manchester City og Manchester United var efterfølgende ude og fordømme de to spilleres handling.

23-årige Foden er desuden far til en dreng på fem, som har en følgerskare på 3,7 millioner på Instagram.

Sponsoreret indhold