Sport14. februar 2023

Fodboldstjerner overlever bilulykke i gaderæs: Nu bliver de straffet

En totalsmadret BMW og nu også en straf fra klubben. Sådan er realiteten for to fodboldspillere fra den tyske klub HSV
En totalsmadret BMW og en heftig bøde fra klubben. Det blev realiteten for Jean-Luc Dompé efter han valgte at deltage i et tysk gaderæs.
En totalsmadret BMW og en heftig bøde fra klubben. Det blev realiteten for Jean-Luc Dompé efter han valgte at deltage i et tysk gaderæs.
 Foto: Marcus Brandt/picture-alliance/d

En voldsom sag fra den tyske klub HSV har nu taget en ny drejning.

Her valgte to spillere at bruge deres fridag på en måde, som ikke særligt mange klubber håber på, at ens spillere bruger tiden på.

27-årige Jean-Luc Dompé deltog i et gaderæs med sin BMW, imens 18-årige William Mikelbrencis var passager i en bil i området.

Her gik det dog særligt galt for Jean-Luc Dompé.

HSV-stjernen totalsmadrede sin BMW, men i stedet for at vente på at politiet ankom, stak både Mikelbrencis og Dompé afsted fra bilen og ulykkestedet.

Det fandt deres klub sidenhen ud af, og nu falder hammeren fra arbejdsgiveren.

Således har HSV i en pressemeddelelse meldt ud, at begge spillere kan se frem til at modtage heftige bøder for deres uansvarlige opførsel.

Det kan dog blive endnu værre for Jean-Luc Dompé.

Tyske Bild skriver, at den 27-årige franskmand kan ende med at miste kørekortet i minimum et år, ligesom han kan ende med at skulle betale for det ødelagte busstoppested.

Jean-Luc Dompé har med sine syv assists og et enkelt mål spillet en stor rolle i, at HSV er placeret på andenpladsen i den andenbedste tyske fodboldrække.

Sponsoreret indhold