Sport6. september 2023

Fodboldstjernen Antony anklaget for kærestevold: - Vi tager sagen alvorligt

Manchester United reagerer nu på anklagerne mod Antony, der beskyldes for vold mod sin tidligere kæreste
Manchester United reagerer nu på de voldsomme anklager mod Antony.
Manchester United reagerer nu på de voldsomme anklager mod Antony.
 Foto: Andrew Yates/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Efter anklager om kærestevold: Antonys kæreste set forlade hjemmet med kuffert

Sagen om den brasilianske fodboldstjerne Antony fortsætter.

23-årige Antony Matheus dos Santos, der er kendt som bare Antony, er blevet anklaget for vold mod sin tidligere kæreste Gabriela Cavallin.

Ekskæresten hævder, at den brasilianske fodboldspiller har angrebet hende ved flere lejligheder i perioden mellem juni 2022 og maj 2023.

Nu reagerer Manchester United, hvor Antony spiller til dagligt, på de voldsomme anklager mod fodboldstjernen.

Storklubben skriver på sin hjemmeside, at de bekræfter anklagerne mod Antony. Derudover henviser klubben til politiet, der i skrivende stund er i gang med at undersøge sagen.

- Indvil vi ikke har fået yderlige information, vil klubben ikke komme med yderlige kommentarer.

- Som klub tager vi sagen alvorligt og overvejer virkningen af disse anklager og den efterfølgende rapportering på overlevende af misbrug, beretter Manchester United.

Efter anklagerne om kærestevold er Antony blevet smidt af det Brasiliens landshold. Derudover er fodboldstjernens nuværende kæreste samt mor til hans barn, Rosilene Silva, blevet set forlade parrets hjem med en kuffert.

Hovedpersonen selv siger, at han er uskyldig i sagen, men ekskæresten Gabriela Cavallin står ved sine anklager.

Ifølge det brasilianske medie UOL har Gabriela Cavallin meldt fodboldstjernen til både politiet i Sao Paulo samt Greater Manchester Police.

Antonys ekskæreste hævder, at fodboldspilleren blandt andet har kastet et glas efter hende, og i forsøget på at forsvare sig selv skar hun fingeren.

Gabriela Cavallin fortæller også, at første gang, hun blev angrebet af fodboldstjernen, var 1. juni 2022, mens hun var gravid og på ferie i Brasilien.

Ifølge Gabriela Cavallin satte Antony hende ind i en bil, angreb hende og truede med at smide hende ud af køretøjet, der var i fart.

Politiet undersøger fortsat sagen.

Sponsoreret indhold