Sport11. februar 2023

Fodboldstjerne raser: For lækker til fodbold?

Alisha Lehmann har fået mere end 11 millioner følgere på Instagram, men nu er hun sur over, at de ikke kun følger hende for fodboldens skyld
Alisha Lehmann har overtaget Roger Federers trone som den mest fulgte sportsperson fra Schweiz på Instagram. Fodboldspilleren er dog skuffet over, hvorfor nogle af følgerne har valgt at trykke på 'følg'-knappen.
Alisha Lehmann har overtaget Roger Federers trone som den mest fulgte sportsperson fra Schweiz på Instagram. Fodboldspilleren er dog skuffet over, hvorfor nogle af følgerne har valgt at trykke på 'følg'-knappen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke nemt at være lækker.

Mere eller mindre sådan er budskabet fra 24-årige Alisha Lehmann. Aston Villa-spilleren er nemlig ikke tilfreds med, hvor meget hendes følgere ved om hende.

I løbet af de seneste år er schweiziske Alisha Lehmann stormet frem på Instagram, og har med sine 11,6 millioner følgere på Instagram også overgået landsmanden Roger Federer og er nu den mest fulgte sportsstjerne fra Schweiz.

Nu lufter fodboldspilleren dog sin utilfredshed i et interview med The Times, hvor hun ikke er bleg for at indrømme, at hun er skuffet over flere af sine følgere.

- Mange mennesker ser kun mine sociale medier, og ikke hvordan jeg spiller fodbold. Det bliver jeg skuffet over, fordi jeg arbejder hårdt hver dag på at blive den bedste. Jeg prøver altid at sige til dem, at de skal prøve at se en kamp og så vil de blive overrasket.

Alisha Lehmann må forventes at referere til, at hun særligt i sommer delte mange billeder, hvor fodboldtrøjen var gemt væk og i stedet var bikinierne fundet frem.

Angriberen har spillet 12 kampe for Aston Villa i denne sæson. Her er det blot blevet til et mål og en enkelt assist.

Til gengæld bliver følgerne ved med at vælte ind.

Senest har Alisha Lehmann dannet par med Aston Villa-stjernen Douglas Luiz, men Aston Villa-parret gik fra hinanden tilbage i november 2022.

Her gik meldingerne på, at årsagen til bruddet blandt andet var, at Alisha Lehmann takkede ja til at posere for en 'sexet' kalender.

Noget hun reklamerede for kort efter bruddet i november på Instagram.

Sponsoreret indhold