Sport6. februar 2023

Fodboldstjerne i livsfare: Fanget under murbrokker i Tyrkiet

Fodboldspilleren Christian Atsu meldes lige nu savnet i Tyrkiet, hvor han fortsat ikke er fundet efter jordskælvet
Christian Atsu er fortsat ikke blevet fundet efter at være blevet fanget udner murbrokker i forbindelse med jordskælvet i Tyrkiet. 
Christian Atsu er fortsat ikke blevet fundet efter at være blevet fanget udner murbrokker i forbindelse med jordskælvet i Tyrkiet.
 Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

En tragisk situationen udspiller sig lige nu i Tyrkiet, hvor et stort jordskælv har kostet livet for over 1300 mennesker livet.

Den forfærdelig ulykke har også ramt fodboldverdenen, da flere spillere fra holdet Yeni Malatyaspor er blevet fanget under de ødelagte bygninger.

Den tyrkiske journalist Yağız Sabuncuoğlu, der har næsten 800.000 følgere på Twitter, skriver, at blandt andet stjernen Christian Atsu er fanget under murbrokkerne og fortsat ikke er blevet fundet.

'Klubbens sportdirektør Taner Savut og Christian Atsu er efterladt under murbrokkerne. Eftersøgnings- og redningshold leder efter dem begge', skriver journalisten.

Han skriver yderligere, at klubbens målmand Ahmet Eyüp ligeledes er fanget og ikke er fundet endnu.

The Mirror skriver ligeledes, at Christian Atsu fortsat er meldt savnet og forventes fanget under de ødelagte bygninger.

Klubbens manager, Volkan Demirel, har delt en video på Instagram, hvor han grædende beder om hjælp.

Søndag aften blev Christian Atsu skiftet ind i slutningen af Hatayspors kamp mod Kasimpasa i den bedste tyrkiske række.

Her scorede han det afgørende mål til 1-0 i kampens 97. minut.

31-årige Christian Atsu har tidligere spillet i klubber som Chelsea, Everton og Newcastle. Han har desuden spillet 60 landskampe for Ghana.

Sponsoreret indhold