Sport1. februar 2024

Fodboldspiller skudt og dræbt midt under kamp

Den tidligere boliviansk landsholdsspiller Sergio Alberto Jáuregui blev søndag skudt seks gange af en ukendt gerningsmand midt under en fodboldkamp
 Jáuregui blev kun 38 år. 
Jáuregui blev kun 38 år.
 Foto: Atlético San Luis Rey

Det har været et frygteligt syn at være vidne til for Sergio Alberto Jáureguis med- og modspillere søndag formiddag.

Her udviklede en venskabskamp sig i stedet til et mareridt, da den 38-årige bolivianer blev skudt mindst fem gange i byen Cuatla, det skriver spanske AS og Daily Mail.

Drabet skete omkring klokken elleve om formiddagen lokal tid. Forsvarsspilleren Jáuregui havde efter sigende forladt banen for en kort stund for at få noget at drikke.

Han var derfor ude ved bænken, da en bevæbnet mand stormede op til ham og skød mod den forsvarsløse Járeguis på tæt hold.

Efterfølgende flygtede skytten fra stedet på en motorcykel og efterlod fodboldspilleren dødeligt såret. Beredskabstjenester og ambulancer rykkede hurtigt ud til gerningsstedet, men de var ikke i stand til at redde den 38-årige, der døde næsten øjeblikkeligt.

Drabsmanden er endnu ikke pågrebet. Politiet forsøger i mellemtiden at fastslå gerningsmandens identitet og etablere et motiv for det koldblodige mord.

Jáuregui spillede det meste af sin professionelle karriere i Bolivia. Han havde et kortvarigt ophold i den bedste schweiziske liga for Yverdon Sport FC, der dog kun varede et par måneder.

Han fik 13 landskampe, men trak sig tilbage fra professionel sport i 2015, ifølge Diario AS, kun 30 år gammel.

Sponsoreret indhold