Sport21. oktober 2022

Fodboldspiller i penisproblemer: Viste for meget

En colombiansk fodboldspiller kom til at vise liiiidt for meget frem, da han mandag skulle forsvare et frispark
Santa Fes fans kunne se Geisson Perea kunne sjoveren frem.
Santa Fes fans kunne se Geisson Perea kunne sjoveren frem.
 Foto: Raul Arboleda/AFP/Ritzau Scanpix

Når det kommer til sportens verden, kan man give alt man har, men man kan nogle gange også komme til at give sig lidt for meget.

Det var i hvert fald, hvad den colombianske Geisson Perea, der spiller for Santa Fe, gjorde.

I kampen mellem Jaguaren de Cordoba og Santa Fe mandag i den colombianske liga, fik hjemmeholdet et frispark, der krævede, at blandt andet Perea tog opstilling i den menneskelige mur, der skulle gøre et forsøg på at stoppe frisparket.

Her vil den colombianske lige rette på de ædlere dele, hvilket resultere i, at han får trukket lige lovligt langt ned i sine short og blotter sin penis for rullende kamera.

Det har fået mange mennesker til at reagere blotteriet på sociale medier – specielt Twitter – hvor Geisson Perea bliver kritiseret for episoden.

Selv har hovedpersonen efterfølgende undskyldt, at han ubevidst kom til at hive sjoveren frem midt under kampen.

– Først og fremmest er vi alle mennesker. Det, der skete, var, at jeg prøvede at rette på mit lycra (undershorts, red.). Når jeg går på banen, er det for at spille, ikke for at koncentrere mig om kameraer.

– Jeg har aldrig ønsket at vise mine ædlere dele. Jeg vil ikke tale ondt om nogen, men det er et dårligt menneske, der vælger at filme mig i det øjeblik, fortæller Geisson Perea til en colombiansk radiokanal ifølge mediet Sport.

Perea og Santa Fe tabte sågar kampen 2-1.

Sponsoreret indhold