Sport2. oktober 2023

To fodboldfans anholdt: Hånede seksårig afdød kræftramt dreng

I 2017 døde seksårige Bradley Lowery, som hurtigt gjorde indtryk på alle omkring Sunderland. I weekenden valgte to Sheffield Wednesday-fans at håne Bradley
Bradley Lowery og Jermain Defoe mødte hinanden i Sunderland. Sidenhen udviklede de et helt særligt venskab, og derfor gik Bradley Lowery også ind på banen i 2017 med Jermain Defoe, da han startede for England mod Litauen.
Bradley Lowery og Jermain Defoe mødte hinanden i Sunderland. Sidenhen udviklede de et helt særligt venskab, og derfor gik Bradley Lowery også ind på banen i 2017 med Jermain Defoe, da han startede for England mod Litauen.
 Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Josh Vickers blev gift med Laura i juni: Nu er hun død af kræft

Fredagens kamp mellem Sheffield Wednesday og Sunderland har taget en kedelig drejning.

Sunderland vandt kampen med 3-0, men efterfølgende er det to fans fra Sheffield Wednesday, som er løbet med al opmærksomheden.

To mænd er nemlig blevet anholdt for at håne den afdøde Sunderland-fan Bradley Lowey, der i en alder af seks år døde på grund af kræft.

Det skriver Sky News, som refererer til South Yorkshire Polices beslutning.

De to mænd på 27 og 31 år er anholdt for mistanke om krænkende adfærd i det offentlige rum.

Den ene mand kan på billedet herunder ses vise et billede af Bradley Lowery på sin telefon, alt imens både han og vennen står og griner.

Bradley Lowery var trofast fan af Sunderland, indtil han gik bort i en alt, alt for tidlig alder.

Den unge knægt fik diagnosticeret en sjælden kræftsygdom, da han var blot 18 måneder gammel, og i en alder af seks år gik han bort.

Bradley stjal hurtigt hjerterne hos fodboldfans verden over, men det var særligt spillere og fans i Sunderland, som Bradley Lowery skabte et særligt bånd til.

Særligt Jermain Defoe skabte et stærkt bånd til Bradley Lowery, og den tidligere engelske landsholdsspiller har efterfølgende også fået en tatovering til minde om afdøde Bradley.

Bradleys familie reagerer

På Facebook delte Bradley Lowerys familie opdateringer på Bradleys helbred, da han stadig var i live.

Sidenhen er siden blevet til en mindeside, hvor de samtidig samler ind til andre kræftramte patienter.

I et opslag på Facebook-siden har familien reageret på den usmagelige opførsel fra de to fans.

- Jeg har haft besøg af Durham Politi for at tjekke, at jeg er okay, og de har informeret mig og Carl (Bradleys far, red.), at Yorkshire Politi tager hånd om situationen, og tager den meget seriøst.

Mor Gemma takker for den store support og beder til, at folk lader politiet gøre deres arbejde herfra.

- Det er klart, at folk er sure, hvis jeg ikke var så ked af det, ville jeg også være sur. Bradley var og er stadig meget elsket i fodboldens verden, hvilket jeg er evigt taknemmelig for.

Sheffield Wednesday tog hurtigt afstand fra de to fans opførsel på det sociale medie X, og det takker Gemma også klubben for.

Sponsoreret indhold