Sport8. marts 2024

Fejlfri indoneser stopper Antonsens utrolige stime

Efter 16 sejre i træk fra start i 2024 tabte Anders Antonsen fredag kvartfinalen ved French Open
Anders Antonsen kom aldrig i nærheden af sit topniveau, da han fredag røg ud af French Open til indoneseren Chico Dwi Wardoyo. (Arkivfoto). 
Anders Antonsen kom aldrig i nærheden af sit topniveau, da han fredag røg ud af French Open til indoneseren Chico Dwi Wardoyo. (Arkivfoto).
 Foto: Adek Berry/Ritzau Scanpix

Den danske badmintonspiller var indtil fredag ubesejret i 2024. 16 sejre på stribe havde givet to turneringssejre, en EM-titel for hold og en kvartfinaleplads ved igangværende French Open.

Men her stoppede festen. En til tider uinspireret indsats blev straffet af indoneseren Chico Dwi Wardoyo, som sendte danskeren ud med cifrene 21-15, 21-8.

Dermed er der ingen danske herresingler tilbage i turneringen.

Antonsen spillede lidt for henholdende fra start, og Wardoyo fik for meget tid til at sætte sin offensiv godt op.

Samtidig bøvlede den 26-årige dansker med at finde baglinjen og afgav flere point på den konto. Mens Wardoyo med stor succes holdt Antonsen på baglinjen og tog brodden af hans teknisk højt anlagte spil.

Antonsen hang efter med et point eller to, og da Wardoyo var svær at score point imod og ikke lavede ret mange fejl, blev det svært for danskeren.

Fra 16-15 tog indoneseren fem point på stribe, og så var sættet Wardoyos.

Indoneseren havde været igennem to opslidende kampe i første og anden runde af turneringen. Halvanden time havde begge tresætssejre varet, men han virkede på ingen måde træt.

Han fortsatte med at styre kampen og trak lynhurtigt fra Antonsen efter sidebyttet.

Fra 4-2 snuppede Wardoyo syv point i træk og var foran 11-2 ved opholdet i sættet.

Anders Antonsen lignede en mand, som allerede havde tankerne fremme ved næste uges All England. Og i forhold til drømmen om en sejr i den turnering skader et par dages ekstra pause næppe.

Danskeren gjorde ikke ret meget for at komme tilbage i kampen. Tværtimod. Det gav en let sejr til Wardoyo.

Sponsoreret indhold