Sport21. april 2024

FCK-træner: Vi var tynget af omstændighederne

Silkeborg voldte længe FC København problemer i søndagens kamp i Parken, men det endte med en hjemmesejr
FCK-træner Jacob Neestrup var lettet over, at spillerne løste søndagens opgave mod Silkeborg efter tre kampe uden sejr i Superligaen. 
FCK-træner Jacob Neestrup var lettet over, at spillerne løste søndagens opgave mod Silkeborg efter tre kampe uden sejr i Superligaen.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Efter de første tre kampe i mesterskabsspillet og sølle et point på kontoen var FC København-træner Jacob Neestrup lettet efter søndagens 2-0-sejr over Silkeborg i Parken.

FCK-træneren erkender, at spillet blev forkrampet og nervøst, men det vigtigste var at slippe fra kampen med alle tre point.

- Når man kommer fra tre kampe uden sejr, så er Silkeborg ikke den nemmeste modstander, fordi de kan gøre både modstanderen og fansene utålmodige med deres spil, siger Neestrup til klubbens hjemmeside.

- Som sagt var vi måske også lidt tynget af omstændighederne, men spillerne leverede en solid arbejdsindsats, og vi står her bagefter med de tre point, som vi kom efter, så opgaven er løst.

Med sejren er FCK på tredjepladsen seks point efter Brøndby, der indtager førstepladsen i Superligaen. FC Midtjylland, der søndag tabte 1-2 ude til Brøndby, er nummer to med tre point mere end FCK.

Først i de sidste minutter af første halvleg kom FCK foran 1-0 på et mål af Denis Vavro. Efter en time øgede Jordan Larsson til slutresultatet 2-0.

- Det blev en lidt nervøs kamp, men vi holdt dem nede på halvanden chance, og selv om vi heller ikke skabte så meget, som vi gerne ville, så synes jeg, at vi vandt fortjent.

- Vi havde gode perioder og også perioder, hvor det blev forkrampet, og vi blev for passive, men vi skulle bare have de tre point

- Vi havde nok ikke fået ros for at spille dem ud af banen og skabe ti store chancer, hvis vi ikke havde vundet, siger Neestrup.

FCK skal i den næste kamp møde AGF på hjemmebane. FCM skal en tur til Silkeborg, mens Brøndby gæster FC Nordsjælland.

Sponsoreret indhold