Sport9. januar 2024

Far Piotr bekymret for Wozniacki: Kunne ikke serve

Nu afslører danskerens træner og far, at Caroline Wozniacki har haft store problemer med sin lænd forud for Australian Open
Caroline Wozniacki døjede med en - indtil nu - hemmelig skade i årets første kamp. 
Caroline Wozniacki døjede med en - indtil nu - hemmelig skade i årets første kamp.
 Foto: Brett Phibbs/Ritzau Scanpix

Både Holger Rune og Clara Tauson har fået en god start på tennisåret, hvor de nåede henholdsvis finalen og semifinalen i optaktsturneringer frem mod Australian Open.

Det samme er ikke tilfældet for Caroline Wozniacki. I WTA 250-turneringen i Auckland i sidste uge blev hun sendt ud i første runde af Elina Svitolina, og siden har hun døjet med en skade i lænden.

Det fortæller hendes far og træner, Piotr Wozniacki, til Ekstra Bladet.

- Hun gik ind til den kamp (mod Svitolina, red.) med lidt problemer i sin lænd, så hun ikke kunne serve, afslører Piotr.

Wozniackis problemer har ikke været offentligt kendt før nu. Piotr fortæller også, at Wozniacki de sidste par dage har måttet træne mere skånsomt, hvor hun har holdt hel pause med at serve.

På 100 procent

Med så kort tid til årets første grand slam, har Wozniacki-lejren måtte tænke og handle hurtigt. Den danske tennisstjerne har derfor opsøgt behandlere, som hun kender i Australien, for at få bugt med smerterne.

Allerede nu forlyder det, at danskerens krop er tilbage i topform:

- Hun er helt frisk igen. Hun har spillet og trænet på 100 procent i går, forsikrer far Piotr og uddyber, at han er meget tilfreds med datterens serv og spil i det hele taget.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-09/20230829-072051-l-1920x1280we.jpg
Piotr Wozniacki glæder sig over, at datteren er i bedring.
 Foto: Clive Brunskill/Ritzau Scanpix

Nu er der ikke andet at gøre, end at krydse fingre for, at Australian Open-vinderen fra 2018 bliver 100 procent klar, fortæller han.

Australian Open starter på søndag 14. januar. Torsdag får Wozniacki sat navn på sin første modstander, når der trækkes lod inden turneringen begynder.

Sponsoreret indhold