Sport23. oktober 2023

Fans undrer sig: Hvorfor klipper Serena Williams Aryna Sabalenka ud?

Er der ondt blod mellem de to tennisstjerner? Det spørger tennisfans verden over sig selv om lige nu
"If two is company, but three is a crowd, then what is four?"
"If two is company, but three is a crowd, then what is four?"
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Snip-snip, så var verdensetteren Aryna Sabalenka klippet ud af billedet på Serena Williams seneste instagram-opslag.

De to var ellers begge mødt op til fredagens åbning af en ny og tjekket Miami-restaurant ved navn Casadonna. Serenas gode veninde Caroline Wozniacki og Victoria Beckham var ligeledes mødt op til festlighederne.

Den danske tennisstjerne stod sammen med Williams, Sabalenka og ejeren af restauranten, David Grutman, på originalbilledet, som Wozzy også delte på sin egen Instagramprofil, inden Serena tog saksen frem.

Og det har skabt stor undren blandt amerikanerens mange millioner følgere, der skriver og spørger, hvorfor Sabalenka ikke må være med?

På Twitter er billedet fra henholdsvis Sabalenkas profil og Williams ditto blevet delt side om side.

På Sabalenkas foto er de alle fire er med. Det samme billede er delt af Caroline Wozniacki og Dave Grutman. Kigger man på billedet til højre, er det tydeligt, at Williams mente, at der kun var plads til tre.

Serena Williams har indtil videre ikke svaret på de mange spørgsmål om Sabalenka. Situationen bliver næsten mere forvirrende af, at der mellem de to tennisdronninger - så vidt vides - aldrig tidligere har været ondt blod.

I modsætning til Williams tidligere kollega, den nu dopingdømte rumæner Simona Halep, der i september fik en syrlig stikpille med på vejen af sin tidligere konkurrent.

Tværtimod har Sabalenka ved flere lejligheder omtalt Serena Williams i rosende vendinger. I Williams aktive karriere, har de blot mødtes en enkelt gang ved Australian Open, hvor amerikaneren vandt.

Aryna Sabalenka, der lige nu er en af tennis' største stjerner, har ikke kommenteret på Mrs. Williams redigeringsarbejde.

Sponsoreret indhold