Sport22. januar 2024

Falsk Rasmus Boysen spillede ekspert på TV 2: – Langt over grænsen

Det er en harm Rasmus Boysen, der reagerer på den falske udgave af ham, der ved en fejl fik lov at spille ekspert i TV 2's bedste sendetid
Rasmus Boysen er harm over at få sværtet sit ry som ekspert.
Rasmus Boysen er harm over at få sværtet sit ry som ekspert.
 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Håndboldspiller dropper karrieren: Fældet af hjernerystelse

Søndag gav tidligere spiller og nuværende håndboldekspert Rasmus Boysen "årets kommentar" til TV 2 om kampen mellem Danmark og Norge.

Desværre var det bare ikke den rigtige Rasmus Boysen, der var live igennem på telefon i fem minutter.

For TV 2 havde ved en fejl ringet den forkerte op for at få en analyse – og vedkommende spillede med på legen og lod, som om han var dén Rasmus Boysen: Håndboldeksperten.

Det bekræfter TV 2 og Rasmus Boysen selv (den ægte).

På det sociale medie X kalder Rasmus Boysen oplevelsen for en "langt over gennemsnittet træls dag" og siger, at hans faglighed har "fået en ridse i lakken", fordi spøgefuglen gik alt for langt.

– Interviewet levede så langt fra op til den faglighed, som jeg forsøger at lægge for dagen. I forsøget på at være sjov – vi har ikke just samme humor – var personen i sine analyser latterlig.

– I morges blev jeg gjort bekendt med interviewet – og da jeg så og hørte det, gjorde det mig både ked af det og rasende. Det er en ubeskrivelig følelse, når nogen udgiver sig for at være dig på live-tv.

Rasmus Boysen håber, at så mange som muligt får at vide, at det altså ikke var ham, der i fem stive minutter gav den latterlige analyse på TV 2, og at han i øvrigt ikke taler med københavnsk dialekt.

– I dagens verden er det så populært at pranke andre mennesker. Ofte er det sjovt og uskyldigt – her er det langt over grænsen, skriver han.

TV 2 er kommet med en berigtigelse, efter den falske Rasmus Boysen gav den som håndboldekspert søndag aften.

– TV 2 Sport beklager dybt, særligt over for vores håndboldekspert Rasmus Boysen, og vil nu gennemgå de redaktionelle processer for at sikre, at vi er sikret mod lignende hændelser i fremtiden, lyder det.

Læs hele Rasmus Boysens opslag her:

Sponsoreret indhold