Sport7. juni 2023

Færdig i hjerteklubben: Lars Christiansen stopper i Flensburg-Handewitt

Den tyske storklub ansætter svenske Ljubomir Vranjes som sportslig leder, og der er dermed ikke længere plads til danskeren
Lars Christiansen er færdig i Flensburg-Handewitt, der i stedet har ansat Ljubomir Vranjes som sportslig leder.
Lars Christiansen er færdig i Flensburg-Handewitt, der i stedet har ansat Ljubomir Vranjes som sportslig leder.
 Foto: Scanpix Denmark

Den tidligere danske håndboldlandsholdspiller Lars Christiansen er færdig i storklubben Flensburg-Handewitt, hvor han senest har været chef for den sportslige udvikling.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at den tidligere cheftræner Ljubomir Vranjes vender tilbage til klubben og får titel som sportslig leder.

Dermed er der ikke længere plads til Lars Christiansen, der som aktiv spillede 14 sæsoner i den nordtyske klub.

– Vi har besluttet os for at genopruste og vil have nye impulser til den sportslige afdeling, siger direktør Holger Glandorf.

– Flensburg-Handewitt er Lars Christiansen yderst taknemmelig for det arbejde, han har ydet, og han vil altid have en plads i klubbens historie, lyder det.

Ljubomir Vranjes var cheftræner i Flensburg-Handewitt fra 2010 til 2017. Siden har han været på en rundtur mellem forskellige trænerjob hos europæiske klubber og landshold.

Han stod senest i spidsen for Nimes i den bedste franske række.

Vranjes kommer i Flensburg-Handewitt til at arbejde tæt sammen med den nye, danske cheftræner Nicolej Krickau, der kommer til fra GOG efter sommerpausen.

– Ljubomir Vranjes medbringer en enorm international ekspertise. Han har et stærkt netværk i hele Europa og har masser af erfaring – ikke mindst fra sin første periode i Flensburg.

– Derudover er han en udpræget håndboldfagmand og har blik for unge talenter, siger Holger Glandorf.

Sponsoreret indhold