Sport26. april 2024 (opd. 26. april 2024)

Esbjerg Energy ansætter Dan Jensen

Torsdag sagde ishockeyklubben farvel til Jason Jaspers. Dagen efter har man fået den nye cheftræner på plads
Esbjerg Energy ansætter Dan Jensen som ny cheftræner. Det oplyser klubben i en pressemeddelelsen, dagen efter de sagde farvel til Jason Jaspers.
Esbjerg Energy ansætter Dan Jensen som ny cheftræner. Det oplyser klubben i en pressemeddelelsen, dagen efter de sagde farvel til Jason Jaspers.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ishockeyholdet Esbjerg Energy har ansat 55-årige Dan Jensen som ny cheftræner.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Torsdag sagde Esbjerg farvel til Jason Jaspers, efter at han i fire år havde stået i spidsen for vestjyderne.

Dan Jensen spillede størstedelen af sin karriere i Herning. Han nåede som spiller 565 kampe i den danske liga og vandt det danske mesterskab ni gange.

Derudover er det blevet til 133 kampe på det danske landshold.

- Nu er efterfølgeren klar, og Dan Jensen kender dansk ishockey, så jeg ser aftalen som en god mulighed for begge parter, siger formand Søren Toft Mathiasen.

Som træner har Dan Jensen blandt andet været assistenttræner på det danske U18-landshold og U20-landshold. Han har også været assistent i Herning Blue Fox i Metal Ligaen.

- Min filosofi er, at der altid er mulighed for at gøre tingene lidt bedre. At der altid er detaljer, som kan forbedres. Det er et arbejde, som tager tid og kræver tålmodighed, men jeg glæder mig til at komme i gang.

- Vi har alle vores egne måder at gøre tingene på. Jeg vil gerne præge spillerne og gøre dem dygtigere. Men også bidrage til, at de får den rigtige mentalitet, siger Dan Jensen.

Sponsoreret indhold