Sport26. januar 2024

Eriksen overrasker i ny video: Får tæv af 17-årig

Manchester United-stjernerne Christian Eriksen og Harry Maguire fik prygl af teenageren Luke Littler, der har taget sportsverdenen med storm
Christian Eriksen og Harry Maguire fik støtte af holdkammeraterne Rasmus Højlund og Victor Lindelöf. 
Christian Eriksen og Harry Maguire fik støtte af holdkammeraterne Rasmus Højlund og Victor Lindelöf.
 Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix

17-årige Luke Littler stjal alle overskrifterne i december måned, da han som bare 16-årig nåede hele vejen til VM-finalen i dart, hvor han dog måtte se sig slået af Luke Humphries. Littler blev den yngste finalist nogensinde.

I en sjov ny video fra Sky Sports, har den unge Manchester United-fan og dartsuperstjerne udfordret sine fodboldhelte fra den røde del af Manchester.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-26/reyeue5u.png
Danskeren gjorde sit bedste.
 Foto: Sky Sports YouTube

Mens holdkammeraterne Rasmus Højlund, Mason Mount og Victor Lindelöf så på, udfordrede Littler Christian Eriksen og Harry McGuire til et rask spil dart.

De to fodboldhelte blev udfordret til at få den højeste score, de kunne, efter ni kast med pilene. Her imponerede særligt Maguire med en score på 171, blandt andet takket være en triple 20.

Men på trods af den overraskende stærke opvisning, blev Maguire hurtigt sat til vægs af teenager-sensationen Littler, der afsluttede kampen med en 180'er.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-26/24003754398725-1920x1279we.jpg
Luke Littler nåede hele vejen til VM-finalen, som den yngste finalist nogensinde.
 Foto: Kin Cheung/ASSOCIATED PRESS

Det var helt sikkert et særligt øjeblik for dart-stjernen, som under VM-kampagnen i december afslørede, at han er livslang Manchester United-fan.

Sponsoreret indhold