Sport6. november 2023

Erik Pieters' kone ramt af brystkræft under graviditet

Fodboldspilleren Erik Pieters og hustruen Nermina Pieters-Mekic står lige nu i deres livs mareridt
Erik Pieters har tidligere spillet i blandt andet Burnley og Stoke City.
Erik Pieters har tidligere spillet i blandt andet Burnley og Stoke City.
 Foto: Molly Darlington/Ritzau Scanpix/Instagram.

Tv-stjernen og modellen Nermina Pieters-Mekic fortæller ærligt om en meget mørk tid, som hun og West Bromwich-spilleren Erik Pieters lige nu går igennem.

Til december finder hun nemlig ud af, om hun skal opereres, da hun er blevet diagnosticeret med aggressiv brystkræft i et tidligt stadie:

– For et par måneder siden mærkede jeg en klump i mit venstre bryst, og jeg besluttede at se en læge, som ikke virkede alt for bekymret.

– Efter lidt overbevisning fra min mor, besluttede jeg at undersøge det nærmere, da klumpen blev øm og voksede. Jeg er så taknemmelig for, at jeg gjorde det, for 10. juli blev jeg diagnosticeret med en tidlig aggressiv brystkræft, skriver Nermina Pieters-Mekic på Instagram.

Det er naturligvis i sig selv en frygtelig besked at få som blot 33-årig, men for at gøre ondt værre, har parret, der allerede er forældre til en lille pige, samtidig måtte afbryde en graviditet:

– Jeg var gravid, da jeg fandt ud af, at jeg havde kræft. Det knuste mit hjerte, at vi ikke kunne beholde barnet – ingen burde nogensinde befinde sig i sådan en utænkelig situation, fortæller Mekic til OK Magazine.

Mekic, der i øjeblikket bliver behandlet med kemoterapi, forklarer, at hun ikke kunne udholde tanken om at forlade sin toårige datter Alaya:

– Jeg vil aldrig kunne beskrive, hvordan jeg havde det den dag og dagene efter. Mit hjerte var knust, jeg var bange, og jeg havde så mange spørgsmål.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-06/fdjojdf.png
Nermina Pieters-Mekic er kendt for sin deltagelse i tv-programmet Real Housewives of Cheshire.
 Foto: Nermina Pieters-Mekic via Instagram.

– Jeg er sund og rask, så hvordan er det muligt for en på min alder? Men dét spørgsmål, der skræmte mig mest – og det gør mig ked af det bare at skrive at det ned: "Vil jeg se min lille prinsesse blive voksen"?

Nermina Pieters-Mekic fortæller, at hun har valgt at dele sin historie i håbet om, at den kan "redde et liv".

Sponsoreret indhold