Sport16. marts 2024

Emma Hayes trækker i land: – Jeg svigtede mig selv

Chelsea- træner Emma Hayes fortryder, at han kaldte det upassende, at spillere på samme hold er i et forhold
Pernille Harder spiller sammen med sin kæreste Magdalena Eriksson i deres klub Bayern München.
Pernille Harder spiller sammen med sin kæreste Magdalena Eriksson i deres klub Bayern München.
 Foto: Scanpix Denmark

Fodboldtræneren for Chelseas kvindehold, Emma Hayes, siger, at "hun svigtede sig selv", da hun tidligere på ugen problematiserede, når spillere på samme hold har et forhold.

Det siger Chelsea-træneren ifølge The Athletic.

To af spillerne på Hayes' nuværende Chelsea-mandskab er kærester. Det drejer sig om forsvarsspilleren Jessica Carter og målmand Ann-Katrin Berger.

– Selvfølgelig har jeg snakket med Jessica og de andre spillere på holdet. De ved præcis, hvor jeg står, og hvad mine intentioner med udtalelserne var.

– Men jeg burde være den mest trænede i ikke at sige noget, der ville skabe overskrifter. Jeg svigtede mig selv. Jeg mener ikke, at det var rigtigt af mig at kalde forhold mellem spillere for upassende, siger Hayes.

Berger er langtfra en fast bestanddel af Chelsea-holdet. Det er i indeværende sæson kun blevet til fem optrædener for den tyske keeper i London-klubben.

Emma Hayes mener, at hendes udtalelser efterfølgende er blevet blæst unødvendigt op, og det ikke var hendes intention.

– Forhold mellem en træner og en spiller er upassende, men forhold mellem to spillere er også upassende, lød det tidligere på ugen fra Hayes ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Danske Pernille Harder og hendes svenske kæreste, Magdalena Eriksson, spillede under Hayes fra 2020 til 2023.

Der var dengang ikke historier om, at det gav anledning til problemer, men Hayes lagde tidligere på ugen ikke skjul på, at det for træneren kan være problematisk at have et kærestepar på sit hold.

– Det kan være, at den ene spiller er på holdet, men den anden er sat af. Det kan også være, at den ene er i sit sidste år af kontrakten, og at den anden ikke er. Og vi har altså med mennesker at gøre. Det er noget, vi snakker om internt, lød det fra Chelsea-træneren.

Harder og Eriksson skiftede begge væk fra Chelsea i sommer og spiller nu sammen i Bayern München.

Sponsoreret indhold