Sport25. marts 2024

Emil Forsberg skal skilles - hustruen skyder med skarpt på Instagram

Den svenske fodboldstjerne skal skilles efter otte år
Emil og Shanga Forsberg skal skilles.
Emil og Shanga Forsberg skal skilles.
 Foto: Imago Sportfotodienst/Imago/Ritzau Scanpix

Det er helt slut.

For den svenske fodboldstjerne Emil Forsberg skal skilles med sin kone, Shanga Forsberg, efter otte år.

Shanga Forsberg har bekræftet skilsmissen på Instagram, hvor hun også raser mod den 32-årige fodboldspiller.

"Vi skal skilles. Ord, jeg troede, jeg aldrig skulle udtale efter to børn og 19 år sammen og som stadig føles uvirkelige", lyder de indledende ord fra 31-årige Shanga Forsberg i opslaget.

"Jeg har elsket dig mere end alt og har altid støttet dig. Men selv kærligheden har sine grænser. Den største kærlighed er mine børn, og jeg vil have, at de skal kende deres værd, præcis som jeg skal kende mit. At blive taget forgivet og blive forsømt er ikke kærlighed", skriver hun videre.

"En ny start i New York blev tydeligvis en ny start for dig og dit liv. Der var bare det, at jeg og vores børn intet vidste om det i forvejen. Men det stod hurtigt smerteligt klart", skriver Shanga Forsberg.

Her hentyder hun til Emil Forsbergs skifte fra tyske RB Leipzig til amerikanske New York Red Bulls tilbage i januar, hvor fodboldspilleren har boet i New York uden familien siden årsskiftet.

"I aviserne har vi læst, at du har det skønt, og du "nyder hvert øjeblik". Fremtidsplaner har du også, dem kendte vi heller ikke til. Tænk, hvis journalisterne vidste, at du har snakket mere med dem end din familie de seneste måneder, lyder det fra Shanga Forsberg.

Afsluttende skriver hun, at hun fortsat vil sætte børnenes trivsel og tryghedsbehov øverst.

"For din skyld håber jeg, at du ikke fortryder - og at dit nye liv i New York er en skilsmisse og måden, som du har behandlet dine børn og deres mor på, værd, afslutter hun oplsaget.

Emil Forsberg har i skrivende stund ikke meldt noget ud om skilsmissen.

Han og Shanga Forsberg blev gift tilbage i 2016 og har sammen to piger.

Emil Forsberg har spillet 87 landskampe for Sverige.

Sponsoreret indhold