Sport19. september 2023

Eksæreste vil genoptage sag mod Tiger Woods

Erica Hermans søgsmål mod Tiger Woods blev ophævet af en dommer tidligere på året. Men hun giver ikke op
Golfstjernen Tiger Woods.
Golfstjernen Tiger Woods.
 Foto: Nick Wass/AP/Ritzau Scanpix

Erica Herman, en af Tiger Woods' tidligere kærester, har anket en dommer i delstaten Floridas beslutning om at ophæve hendes søgsmål mod golfspilleren.

Det skriver mediet USA Today.

Hun går dermed efter at få retssystemet til at genoptage den sag, der i maj blev ophævet af en dommer.

På daværende tidspunkt var dommerens argument, at sagen ikke burde blive behandlet i det offentlige retssystem, men i stedet ved en voldgiftsret.

I søgsmålet anklagede Herman Woods for at forfølge et seksuelt forhold med hende i 2017, hvor hun var ansat på restauranten Jupiter, som han ejede.

Ifølge Herman fremtvang Woods hende til at underskrive en fortrolighedsaftale med henblik på at få hende til at tie stille om deres forhold. Hvis ikke, ville hun angiveligt miste sit job.

Argumentet for, at aftalen skal ophæves, er en føderal lov, der siger, at fortrolighedsaftaler skal annulleres, når seksuel chikane eller overgreb er involveret.

Det fremgår ikke, hvilke oplysninger Herman gerne vil ud med, eller om hun har specifikke anklager mod Woods.

I søgsmålet lød det, at Herman på grund af "aggressiv" brug af fortrolighedsaftalen er usikker på, om hun må afsløre "oplysninger, der giver anledning til flere retskrav".

Derudover står der, at hun er usikker på, hvilke informationer om sit eget liv hun må dele med hvem.

Ifølge USA Today er Woods' advokat ikke vendt tilbage på en henvendelse om en kommentar til historien.

Herman opgav i juni et separat søgsmål mod Woods til en værdi på 30 millioner dollar - omkring 210 millioner kroner - hvori hun anklagede golfspilleren for at have brudt lejeloven ved at have narret hende til at fraflytte det palæ i Florida, de tidligere boede boede i.

Sponsoreret indhold