Sport13. april 2024 (opd. 13. april 2024)

Efter skade: Rafael Nadal gør comeback i Barcelona

Efter en lang periode med fysiske udfordringer og hofteoperation er Rafael Nadal tilbage og klar til at tage ketsjeren op på grusbanerne ved Barcelona Open
Spanske Rafael Nadal er klar til nye sejre på gruset.
Spanske Rafael Nadal er klar til nye sejre på gruset.
 Foto: Patrick Hamilton/AFP/Ritzau Scanpix

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal er kommet sig over de fysiske problemer, der senest har holdt ham ude af denne uges Masters 1000-turnering i Monte-Carlo.

Spanieren er klar til at deltage i næste uges grusturnering Barcelona Open.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Grusspecialisten har ikke spillet en betydende tenniskamp, siden han 5. januar røg ud af en ATP-turnering i Brisbane forud for Australian Open.

I begyndelsen af marts deltog Nadal dog i en lukrativ opvisningskamp mod landsmanden Carlos Alcaraz i Las Vegas, men indledningen på grussæsonen har været uden 22-foldige grand slam-vinder.

I næsten hele 2023 var Nadal heller ikke i stand til at spille turneringer, og han måtte gennem en hofteoperation. Som følge deraf rangerer den tidligere verdensetter aktuelt som nummer 646 i verden.

Barcelona Open fungerer som mellemlagspapir inden de store Masters 1000-turneringer i Madrid og Rom frem mod kulminationen på grussæsonen, French Open.

Holger Rune deltager ikke i Barcelona Open. Danskeren spiller i stedet BMW Open i München, hvor han er andenseedet. Rune har vundet den tyske turnering de seneste to år.

Sponsoreret indhold