Sport18. marts 2023

Efter læk af sexvideo: Jeff Molina tvunget ud af skabet

UFC-stjernen Jeff Molina taler ud om sin seksualitet efter en meget afslørende sexvideo blev delt mod hans vilje

Ultimate Fighter Jeff Molina delte forleden en dybfølt besked på Twitter.

Den 25-årige sportsstjerne var blevet tvunget til at stå frem med sin seksualitet, efter en eksplicit video af ham, der udfører oralsex på en anden mand, var blevet lækket.

- Det var ikke sådan her, jeg ville gøre det, men jeg blev frarøvet muligheden for at gøre det, når jeg var klar, indleder han i følge TMZ tweetet.

Han skriver i følge mediet desuden, at han har forsøgt at holde sit kærlighedsliv væk fra sociale medier.

- Hele mit liv har jeg datet piger. Jeg undertrykte mine følelser på wrestlingholdet i high school, og på college, da jeg forfulgte MMA-drømmen – jeg undertrykte sågar mine følelser, da dele af drømmen gik i opfyldelse, da jeg blev en del af UFC, skriver han videre.

Det var frygten for, at folk og i særdeleshed hans holdkammerater skulle ændre syn på ham og behandle ham anderledes på baggrund af hans seksualitet, som han ikke selv er herre over, der fik kæmperen til at undertrykke sine følelser, forklarer han i tweetet.

- Når alt kommer til alt kender jeg min styrke, min moral og ved, hvem jeg er som person. Lige så meget had, jeg bliver mødt med, ligeså meget kærlighed og støtte får jeg også – og det betyder fucking meget, slutter han.

Sponsoreret indhold