Sport17. november 2022

Efter kontroversielt interview: Fjerner Ronaldo fra Stadion

Cristiano Ronaldo er kommet i vælten, efter at han i et interview med journalist Piers Morgan revser både klub, træner og tidligere holdkammerat. Nu fjerner Manchester United et kæmpe banner af Ronaldo på deres Stadion
Cristiano Ronaldo ligner en mand, der er på vej væk fra Manchester United. 
Cristiano Ronaldo ligner en mand, der er på vej væk fra Manchester United.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Jeg har ikke respekt for ham, for han har ikke vist mig respekt.

- Han er ikke engang rigtig træner.

- Jeg siger ikke, at jeg er pænere end ham. Men det er jeg.

Det er bare et par af de kontroversielle udtalelser, Cristiano Ronaldo kommer med i et yderst omtalt interview med journalisten Piers Morgan.

Både nuværende Manchester United-træner Eric Ten Hag, tidligere træner Ralf Ragnick og tidligere holdkammerat Wayne Rooney får det helt store tur.

Siden hen har verdensstjernen mødt masser af kritik fra blandt andet eksperter og tidligere spillere.

Ronaldos klub Manchester United har også reageret på interviewet, uden at de for alvor gør noget stort ud af det - endnu i hvert fald.

- Klubben vil overveje sin respons, skriver de i en kort meddelelse.

Efterfølgende er et klip kommet frem, hvor et kæmpe banner af Cristiano Ronaldo ude foran klubbens stadion, Old Trafford, bliver fjernet.

Om hvorvidt dette kan kobles direkte til Ronaldos udtalelser vides ikke, men Sky Sports skriver på Twitter, at klubben har givet udtryk for, at plakaten fjernes i forbindelse World Cup-finalen i Rugby, der spilles på lørdag.

Cristiano Ronaldo er på nuværende tidspunkt i Qatar med det portugisiske landshold, hvor forberedelserne frem imod VM er i gang.

Sponsoreret indhold