Sport18. april 2023

Efter hjertestop: NFL-spiller Damar Hamlin får grønt lys til comeback

Damar Hamlin er tilbage i træning, og der er intet til hinder for, at han kan genoptage NFL-karrieren
Damar Hamlin kollapsede på banen 2. januar og tilbragte adskillige dage på hospitalet, inden han kunne vende hjem til Buffalo. Nu er han klar til at spille igen.
Damar Hamlin kollapsede på banen 2. januar og tilbragte adskillige dage på hospitalet, inden han kunne vende hjem til Buffalo. Nu er han klar til at spille igen.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre en halv måned efter sit hjertestop i en kamp for Buffalo Bills er NFL-spilleren Damar Hamlin klar til at spille igen.

Det bekræfter Bills' general manager, Brandon Beane, på en pressekonference ifølge holdets officielle Twitter-konto.

– Han (Hamlin, red.) har fået grønt lys til at genoptage alle aktiviteter, ligesom enhver anden, der kommer tilbage fra en skade. Han er meldt helt klar, og han er her, siger Beane.

Holdchefen oplyser, at spillerens tilstand er blevet vurderet af tre specialister, der er enige om, at han er klar til at vende tilbage.

Holdet har samtidig offentliggjort et billede af Damar Hamlin fra en frivillig træningsseance i fuldt football-udstyr.

25-årige Hamlin kollapsede på et fyldt stadion 2. januar, da han sammen med Buffalo Bills spillede mod Cincinnati Bengals i NFL's grundspil.

Hamlin havde netop tacklet en modstander, da han faldt om med hjertestop og måtte genoplives på banen. Han tilbragte derefter adskillige dage på et hospital i Cincinnati, inden han kunne udskrives.

Kampen mellem Bills og Bengals blev afbrudt efter kollapset og blev aldrig færdigspillet.

Sponsoreret indhold