Sport6. april 2024

Efter hjertestop: LeBron James' søn klar til kamp

LeBron James og søn Bronny James kan potentielt nå at spille sammen i den bedste amerikanske basketballliga
Bronny James fik sig sidste år en stor forskrækkelse i form af et hjertestop. Det skete under en træning med hans universitetshold University of Southern California. (Arkivfoto).
Bronny James fik sig sidste år en stor forskrækkelse i form af et hjertestop. Det skete under en træning med hans universitetshold University of Southern California. (Arkivfoto).
 Foto: David Becker/AFP/Ritzau Scanpix

Den amerikanske basketballstjerne LeBron James' søn, 19-årige Bronny James, tilmelder sig draften og håber at komme på kontrakt i NBA, den bedste nordamerikanske basketballiga.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Dermed kan far og søn potentielt nå at spille sammen.

Det sker, mindre end et år efter at Bronny James fik sig en stor forskrækkelse i form af et hjertestop. Det skete under en træning med hans universitetshold University of Southern California.

Som følge af det blev han indlagt på hospitalet på intensivafdelingen, inden han tre dage senere blev udskrevet.

Fire måneder senere fik han af læger grønt lys til at vende tilbage til banen.

– Jeg har haft et år med opture og nedture, men det hele har fået mig til at vokse som mand, studerende og atlet, har den 19-årige basketspillet skrevet i et opslag på Instagram.

Heri forklarer han, at han også tilmelder sig draften til NCAA, som er universitetsligaen. Den betragtes som et springbræt til NBA.

Far LeBron James spiller for Los Angeles Lakers og bliver betragtet som en af de bedste basketballspillere nogensinde. Han har tidligere ytret ønske om at komme til at spille side om side med sin søn.

Den 39-årige legende har vundet NBA-trofæet fire gange, og sidste måned blev han den første til at score 40000 point i karrieren.

Draften for 2024 varer fra 26. til 27. juli.

Sponsoreret indhold