Sport11. februar 2024

Efter forlovelsesrygter: Nu reagerer Travis Kelces mor

Natten til mandag dansk tid løber Super Bowl af stablen, men det er i høj grad stjerneparret Travis Kelce og Taylor Swift, der stjæler overskrifterne
Taylor Swift med sin nye svigermor, Donna Kelce. 
Taylor Swift med sin nye svigermor, Donna Kelce.
 Foto: Nick Wass/AP/Ritzau Scanpix

Klodens største endags sportsbegivenhed venter lige om hjørnet.

Natten til mandag sparkes Super Bowl i gang i USA, og mediebevågenheden er enorm.

Det er den ikke mindst omkring superstjerneparret Travis Kelce og Taylor Swift. Førstnævnte, der selv skal spille, og så hans popstjernekæreste, som ofte er at finde på lægterne.

Kameraerne elsker dem, og de synes at elske dem tilbage. Der bliver i hvert fald flittigt delt ud af kys og kram, imens hele verden måbende følger med.

Også i ugen op til Super Bowl har stjerneparret stjålet rampelyset. På et pressemøde blev Kelce spurgt ind til, om der måske snart kunne komme en ring på fingeren, til hvad han hverken ville sige ja eller nej.

Nu er det så ingen ringere end Kansas City Chiefs stjernens mor, Donna Kelce, der kommenterer på forlovelsesrygterne.

– Det er helt op til dem. Vi ved ikke noget, men jeg er sikker på, at han ringer til mig, hvis det sker, men jeg ikke har hørt noget endnu, siger hun ifølge CNN.

– Det eneste, man ønsker for sine børn, er lykke, tilføjer hun.

Travis Kelce skal i første omgang koncentrere sig om at vinde Super Bowl-ringen natten til søndag, når han sammen skal sit hold Kansas City Chiefs skal forsøge at slå San Francisco 49ers.

Sponsoreret indhold