Sport6. november 2023

Efter forfærdeligt dødsfald: Adam Johnson havde planlagt frieri

Ishockeyspilleren havde store planer for fremtiden med kæresten, inden han på tragisk vis mistede livet
Adam Johnson døde efter et voldsomt sammenstød i en kamp i den engelske ishockeyliga. Han har tidligere været en del af truppen hos NHL-holdet Pittsburgh Penguins.
Adam Johnson døde efter et voldsomt sammenstød i en kamp i den engelske ishockeyliga. Han har tidligere været en del af truppen hos NHL-holdet Pittsburgh Penguins.
 Foto: Paul Vernon/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Adam Johnson mistede livet i voldsom ishockeyulykke: Nu reagerer kæresten

Ishockeyspilleren Adam Johnson mistede den 28. oktober livet efter en voldsom kollision på isen i kampen mellem Sheffield Steelers og Nottingham Panthers i den engelske liga.

Han blev kun 29 år.

Efterfølgende har hans kæreste, Ryan Wolfe, der var til stede i arenaen, delt et hjerteskærende opslag, hvor hun hylder sin nu afdøde kæreste.

Nu fortæller Adam Johnsons tante, Kari Johnson, at hendes nevø havde i sinde at fri til partneren. Det fortæller hun til Sky News.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-06/20231104-204927-4-1920x1280we.jpg
I weekenden blev der afholdt mindehøjtidelighed for Adam Johnson ude foran arenaen, hvor hans hold Nottingham Panthers spiller i.
 Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge tanten var parret lykkelige og nød deres liv i England. Hun uddyber videre, at Adam Johnson inden den tragiske ulykke allerede havde lagt planer om at fri til kæresten Ryan Wolfe.

I tårer mindes tanten sin nevø som et fantastisk menneske, der blandt andet altid tog sig tid til at skrive autografer til alle, der spurgte efter det.

– Adam var ikke bare ishockeyspiller. Han var en hjertevarm person. Han ville gøre alt for alle, siger hun.

Adam Johnson blev begravet søndag i sin hjemby Hibbing i Minnesota.

Sponsoreret indhold