Sport28. november 2023

Efter Chris Snows dødsfald: Nu deler konen rørende brev

I september gik Calgary Flames' assisterende administrerende direktør, Chris Snow, bort en kang kamp med sygdommen ALS. Du deler konen et brev, der afslører, hvad en af husbondens sidste handlinger har betydet
Chris Snow gik i september bort efter fire års kamp mod sygdommen ALS. Nu har hans organer reddet fire menneskers liv.
Chris Snow gik i september bort efter fire års kamp mod sygdommen ALS. Nu har hans organer reddet fire menneskers liv.
 Foto: Instagram

LÆS OGSÅ: Familie og NHL-klub i sorg: – I dag krammede vi Chris for sidste gang

Den 30. september var en sorgens dag i NHL og amerikansk sport generelt.

Her gik Calgary Flames' assisterende administrerende direktør, Chris Snow, nemlig bort efter at have kæmpet i flere år med den alvorlige sygdom ALS.

Han blev kun 42 år.

En tragedie, som konen, Kelsie Snow, bekræftede i et hjerteskærende opslag på mediet X.

"I dag krammede vi Chris for sidste gang og sagde farvel, da han tog afsted for at give fire mennesker livets gave ved at donere sine nyrer, lever og lunger," skrev hun dengang.

Chris Snow efterlod sig foruden konen også sønnen Cohen og datteren Willa.

Nu, små tre måneder senere, har Kelsie Snow så modtaget et brev fra Southern Alberta Organ & Tissue Donation Program, der havde en rørende nyhed til familien i kølvandet på det tragiske tab.

De organer, som Chris Snow før sin død havde besluttet at donere, har nemlig fundet deres modtagere, der derfor er overlevet som resultat af transplantationerne.

Det brev har hun delt på Instagram.

"Vi håber på, at Willa, Cohen og du har fundet styrke og støtte fra menneskerne omkring jer, og at beskeden om, at I har gjort en forskel i andre menneskers liv, kan være en trøst i denne tid," skriver de i brevet til familien.

Nu hylder Kelsie Snow sin afdøde mand for selv efter sin død at gøre en forskel for nogle, der havde alvorligt brug for det.

"Tre procent. En person havde tre procent chance for at finde et nyrematch. Chris var deres mirakel. En anden person kan trække vejret uden hjælp, hvilket Chris satte stor pris på at kunne hjælpe med. Jeg ved, at han er så glad for det her," skriver hun og tilføjer:

"Vi er så stolte af dig, min elskede. Du gjorde det godt. Så godt."

Chris Snow blev efter sin død hyldet i flere arenaer rundt omkring i NHL.

Ikke mindst i hans egen klub Calgary Flames, der i den efterfølgende hjemmekamp indledte opgøret med en fire minutter lang videohyldest af deres assisterende administrerende direktør.

Sponsoreret indhold