Sport30. maj 2023

Efter brud: Lukaku og Megan Thee Stallion spottet sammen til bryllup

Det var en stjernespækket affære, da Inter Milan-angiberen Lautaro Martínez mandag havde inviteret til storslået bryllup, men det var ikke brudeparret, der løb med al opmærksomheden
Rygterne svirrer på de sociale medier. Er angriberen og rapperen et par?
Rygterne svirrer på de sociale medier. Er angriberen og rapperen et par?
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Festen fandt sted på et femstjernet hotel i Como, Italien, hvor mindst 120 gæster deltog i festlighederne.

Martinez, 25, giftede sig med kæresten gennem flere år, Agustina Gandolfo. Den argentinske model er et år ældre end angriberen.

Men det er særligt to af gæsterne, der i dag tiltrækker sig lidt ekstra opmærksomhed, det beretter bl.a. spanske Marca.

Inter Milan-angriberen Romelu Lukaku blev nemlig spottet sammen med rapstjernen Megan Thee Stallion. De er begge signet til Roc Nation, managementbureauet og pladeselskabet, der ejes af rapperen Jay-Z, hvilket højst sandsynligt er, hvordan de mødtes.

WAP-sangerinden, 28, blev for nyligt set nylig set til en Inter-kamp, ​​selvom der ikke er nogen bekræftelse på, at hun dater Lukaku, men det vækker en del opsigt, siden han for kort tid siden slog op med sin kæreste gennem fem år, Sarah Mens.

Inter og Romelu Lukaku vandt for nyligt den italienske Super Cup.
Inter og Romelu Lukaku vandt for nyligt den italienske Super Cup.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Megan var kærester med rapperen Pardison Fontaine i over to år, men i februar begyndte rygter om et brud at florere, efter hun ikke længere fulgte ham på sociale medier.

Lukaku, 30, er ikke kendt for at dele meget om sit personlige liv, men afslørede for nylig, at han nu er far til to sønner - et-årige Jordan, foruden fem-årige Romeo. Det holdt han privat i mere end et år.

Det er endnu uklart, om de to superstjerner deltog i brylluppet som et par.

Hvor længe festlighederne varede melder historien intet om, men Lukaku og co. har nok ikke været for sent i seng, da Inter Milan skal spille Champions League-finalen mod Manchester City lørdag d.10 juni.

Sponsoreret indhold