Sport11. juli 2023

Efter årelang kamp: Jarret Stoll og Erin Andrews er endelig blevet forældre

Kendisparret har langt om længe fået deres første barn
Hockey player Jarret Stoll and TV personality Erin Andrews arrive at the ESPY Awards at the Nokia Theatre on Wednesday, July 16, 2014, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Jarret Stoll og Erin Andrews har været sammen siden 2012.
 Foto: Ritzau Scanpix

I et helt årti har parret forgæves forsøgt at blive forældre ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Men for blot et par uger siden kunne den tidligere NHL-spiller Jarret Stoll og sportskommentatoren Erin Andrews byde deres lille søn velkommen til verden.

Det skriver Page Six.

Sønnen kom til verden via en rugemor og har ifølge mediet fået navnet Mack.

45-årige Erin Andrews har tidligere fortalt, at rejsen med fertilitetsbehandling har været den mest udfordrende i hendes liv.

- Det er mange penge, det er meget tid, og det er mange psykiske og fysiske kvaler, og ofte lykkedes det ikke, forklarede hun på sin Instagram-profil.

Men efter 10 år er parret langt om længe blevet forældre ved hjælp af en rugemor. De nybagte forældre har endnu ikke bekræftet den glædelige nyhed offentligt.

Parret begyndte at date tilbage i 2012, og i 2016 gik 41-årige Jarret Stoll på knæ under en tur til Disneyland. Året efter sagde de ja til hinanden.

Den tidligere hockey-stjerne og sportskommentatoren er langt fra de eneste, som har kæmpet med at blive forældre.

Herhjemme har senest tv-værten Christian Degn åbnet op om sin frygt for aldrig at blive far, hvilket du kan læse mere om her.

Sponsoreret indhold