Sport17. februar 2024

Dropper comeback: Tiger Woods tvunget til at trække sig

Golfikonet Tiger Woods er ramt af sygdom, og derfor har han nu trukket sig fra Genesis Invitational
Tiger Woods trækker s ig fra comeback
Tiger Woods får ikke det comeback, han ellers havde planlagt.
 Foto: Charles Baus/AP/Ritzau Scanpix

Tiger Woods gjorde torsdag comeback i en officiel PGA Tour-turnering, men fredag har han trukket sig på grund af sygdom.

Det oplyser PGA Tour på den sociale platform X.

Den amerikanske verdensstjerne er gennem sin fond selv arrangør af turneringen Genesis Invitational.

Han nåede at spille seks huller på fredagens runde, men efter et drive hoppede han på en golfvogn og kørte mod klubhuset.

Tiger Woods døjer med efterveer fra operationer i både ryg og ankel, og da han torsdag havde spillet første runde, fortalte han, at særligt ryggen havde voldt ham problemer.

På sidste hul fik han sågar et krampeanfald i ryggen, sagde han.

- Jeg havde haft krampe i ryggen på de foregående tre huller. Pludselig låste min ryg sig, så den ikke kunne bevæge sig, sagde han.

Hans optræden ved Genesis Invitational er den første i en officiel PGA Tour-turnering siden april sidste år.

Fredag indledte han anden runde med en birdie på første hul, men på hul fire og fem lavede han bogeys, inden han efter sjette hul sagde farvel og tak.

Amerikanske Patrick Cantlay har efter fredagens runde beholdt sin førsteplads i turneringen. Han gik runden på 65 slag, der er seks slag under par. Samlet for de to runder ligger han nu i 13 under par.

- Det er en golfbane, som jeg har gået så mange gange, så jeg føler mig tilpas, siger Cantlay, der selv er fra Long Beach i Californien, som ikke ligger langt fra The Riviera Country Club, hvor turneringen bliver spillet.

- Når man kommer fra det sydlige Californien, føles det som en hjemmebane, siger han.

Danske Nicolai Højgaard er også med i turneringen. Efter anden runde ligger han på en delt 35.-plads. Han gik runden i par med 71 slag, og er samlet et slag under par.

Sponsoreret indhold