Sport30. juli 2023

Drama under midtjysk superligakamp

Midtvejs i første halvleg blev opgøret mellem FC Midtjylland og Silkeborg søndag afbrudt
Kampen blev afbrudt på grund af vejret.

Superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg blev søndag eftermiddag afbrudt efter kun godt 20 minutters spil.

Det var torden og risiko for lyn i området, der fik kampens dommerteam til at afbryde opgøret før tid af sikkerhedsmæssige årsager.

Det skriver hjemmeholdet FC Midtjylland på det sociale medie X, der før hed Twitter, uden at meddele nærmere om, hvor lang pausen vil vare.

Stillingen i opgøret var 0-0, da kampen blev afbrudt.

FCM-stjernen Gustav Isaksen fik efter et kvarter ellers chancen for at åbne ballet på et straffespark, men missede for anden uge i træk fra pletten.

FC Midtjylland vandt trods afbrænderen 1-0 over Hvidovre i sin sæsonpremiere. Silkeborg åbnede sin sæson med at tabe 1-2 til Brøndby på hjemmebane.