Sport30. september 2023

Drama under kampen mellem FCM-FCK: Brug for lægehjælp

Kampen mellem FCK og FCM blev lørdag eftermiddag sat på pause, fordi der opstod en “medicinsk situation” på tribunen
 Kampen mellem FCK og FCM har lørdag eftermiddag udviklet sig dramatisk, fordi der er opstået en såkaldt “medicinsk situation” på tribunen.
Kampen mellem FCK og FCM har lørdag eftermiddag udviklet sig dramatisk, fordi der er opstået en såkaldt “medicinsk situation” på tribunen.
 Foto: Lars Møller/Scanpix 2023

Kampen mellem FCK og FCM fik lørdag eftermiddag en dramatisk afslutning, da der opstod en såkaldt “medicinsk situation” på tribunen.

Situationen opstod ganske kort før, at kampen skulle være fløjet af. Her fik en tilskuer på tilskuerrækkerne akut brug for lægehjælp, hvilket betød, at lægerne hastede til den pågældende person.

Flere medier skriver, at personen blev skærmet af hvide lagner, mens læger arbejdede på stedet. Efterfølgende blev personen båret ud til en ambulance. Her var personen stadig skærmet af hvide lagner.

Personens tilstand er i skrivende stund ukendt. Det er dog bekræftet, at personen er ved bevidsthed.

Dommer Sandi Putros valgte i forbindelse med situationen at sende spillerne i omklædningsrummet på baggrund af den medicinske situation på tribunen.

Kampen blev dog genoptaget, efter at ambulancen havde forladt stadion. Her fik spillerne et par minutter til at varme op, før de kunne afslutte kampen.

Da dramaet fandt sted, stod der 2-0 til FC Midtjylland.

Sponsoreret indhold