Sport15. december 2023

Det så du ikke på tv: De danske VM-kvinder blev trøstet af familien

Efter det dramatiske nederlag til Norge havde de danske VM-kvinder naturligvis brug for ekstra støtte og kram
De danske kvinder var foran i over 57 minutter, indtil nordmændene overtog føringen til allersidst. Derfor var der da heller ikke noget at sige til, at stemningen efterfølgende var trist.

Det begyndte både fantastisk og farverigt.

Men desværre endte VM-semifinalen fredag aften med tårer og tristhed for de danske kvinder. De tabte som bekendt knebent til Norge efter en særdeles intens kamp.

Og derfor var der da heller ikke noget at sige til, at de danske stjerner både havde brug for - og fortjente - kram og kærlige ord efter kampen.

Heldigvis stod kvindernes familier og kærester klar i Boxen i Herning. Du kan se alle de rørende billeder nederst i artiklen.

Både de danske kvinder og det danske publikum havde håbet på et andet resultat og en folkefest fredag aften.

Men Norge vandt altså med 29-28 efter forlænget spilletid og skal nu spille finale mod Frankrig eller Sverige. Danmark må nøjes med bronzekamp på søndag.

Danskerne var ellers foran i over 57 minutter, indtil nordmændene overtog føringen til allersidst. Det hele kulminerede så i den forlængede spilletid, hvor de norske stjerner sendte den sidste bold i kassen - og dermed sikrede sig sejren.

Se billederne: Danmark møder Norge i VM-semifinalen