Sport9. juli 2023

Dennis Rodman chokerer med kæmpe ansigtstatovering

Basketball-legenden har fået en tatovering af sin kæreste i ansigtet - mod hendes ønske
Den tidligere basketball-stjerne har fået en ny tatovering på et meget synligt sted.
Den tidligere basketball-stjerne har fået en ny tatovering på et meget synligt sted.
 Foto: zz/RE/Westcom/STAR MAX/IPx

NBA-legenden Dennis Rodman har aldrig været bange for at skille sig ud - og dele vandende.

I over tre årtier har den to meter høje provokatør underholdt og forarget verden. Fra hans fantastiske meritter, til hans vilde frisurer og tøjstil, hans mange celebre erobringer og et opsigtsvækkende venskab med Kim Jong Un - for at nævne et par stykker.

Nu har han så valgt at tilføje til sin allerede enorme samling af kropsudsmykning. Rodman har fået tatoveret sin kærestes ansigt - på sit eget ansigt. Hele forwardens højre kind er nu dækket af et smilende protræt af kæresten Yella Yella.

Men hun ville faktisk slet ikke have, at den excentriske stjerne gennemførte sine ret så permanente planer.

- Jeg sagde faktisk til ham, at han ikke skulle gøre det. Jeg siger, hvad laver du? fortæller Yella Yella i et fælles interview med TMZ.

Hun er dog ikke mere ærgerlig over beslutningen, end at hun har delt billeder og video af kærestens nytatoverede ansigt med sine mere end 100.000 følgere.

Rodman lod sig da heller ikke afskrække af Yellas modstand, da han mener, at hun er hans sidste kæreste.

- Dette er min sidste dans med en kvinde, fortæller Rodman til TMZ, og droppede en reference til Netflix-dokumentaren "Last Dance", der portræterer den sidste sæson, Michael Jordan, Scottie Pippen og Rodman spillede sammen i Chicago Bulls i 1997-98.

Dennis Rodman har tidligere datet superstjerner som Madonna, Vivicia Fox og Carmen Electra - dog uden at forevige deres ansigter på sin krop så vidt vides.

Dennis Rodman var i sin aktive karriere på kontrakt hos Pistons, Spurs, Bulls, Lakers og Mavericks, vandt fem NBA-mesterskaber.

Sponsoreret indhold