Sport11. juni 2024 (opd. 11. juni 2024)

Dennis Ritter skærer over en million af prisen

Cykelkommentator Dennis Ritter kan være på vej til en solid milliongevinst, hvis han og manden lykkes med at sælge i tredje forsøg
Her ses kendisparret i 2017 i lejligheden, som de nu igen forsøger at få solgt.
Her ses kendisparret i 2017 i lejligheden, som de nu igen forsøger at få solgt.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Købt billigt af mor nu kan han score en formue

Den kendte TV 2 News-journalist og cykelentusiast Dennis Ritter forsøger sammen med ægtefællen Morten Toft for tredje gang på kort tid at slippe af deres herskabslejlighed på Frederiksberg.

I september sidste år forsøgte kendisparret sig første gang med en pris på 13.495.000 kroner. I december 2023 blev lejligheden så taget af markedet og hurtigt sat til salg igen for 11.995.000 kroner.

Dengang lød begrundelsen for at skille sig af med lejligheden således på Facebook.

– Efter næsten 20 år på Frederiksberg er det måske tid til at prøve noget andet for os, skrev Dennis Ritter om beslutningen.

Nu er ejendomsmægleren Nybolig Frederiksberg, der stod for salget, skiftet ud til fordel for Estate. Og lejligheden er ifølge Boliga tilbage sat ned igen-igen – denne gang til 11.695.000 kroner.

Eller 1,8 millioner kroner mindre end prisen tilbage i september sidste år.

Trods rabatten ser det fortsat ud til, at Dennis og Morten kan derfra med en solid gevinst i baglommen, potentielt over fem millioner kroner.

Den luksuriøse lejlighed strækker sig over 172 kvadratmeter og fem værelser. Og da den blev købt i 2016 betalte han og Morten 6.403.000 kroner for den.

Siden da har boligmarkedet på i Danmark og særligt på Frederiksberg haft medvind, hvilket kan gøre Ritters investering særdeles gylden.

Du kan se flere billeder fra lejligheden her.

Sponsoreret indhold