Sport21. maj 2023

Den tidligere landsholdsstjerne Theresa Eslund havde partybusnummeret gemt: - Jo mere vi festede, jo bedre blev vi, og jo mere vandt vi

I løbet af sin aktive karriere har hun gjort sit som bødekassemester for, at holdet i Brøndby IF har haft det godt i omklædningsrummet
Theresa Eslund var ikke bleg for at give den gas uden for banen når alverdens titler og triumfer skulle fejres. Det tog dog aldrig overhånd, selvom den tidligere landsholdsstjerne nærmest havde partybussen indkodet i telefonbogen.
Theresa Eslund var ikke bleg for at give den gas uden for banen når alverdens titler og triumfer skulle fejres. Det tog dog aldrig overhånd, selvom den tidligere landsholdsstjerne nærmest havde partybussen indkodet i telefonbogen.
 Foto: Scanpix Denmark

Den tidligere professionelle fodboldspiller med 133 A-landskampe på cv’et havde æren af at være bødekassemester i Brøndby IF.

En klub som hun først spillede for fra 2009 – 2016 og sidenhen igen fra 2020 – 2021 inden hun stoppede karrieren.

Man har gennem tiden hørt mange sjove historier om bødekassemestrene i den professionelle verden, og det er ingen undtagelse for Theresa Eslund, da hun gæstede SE og HØRs sportspodcast ”Af banen”.

I podcasten fortæller Theresa Eslund, at hun har været en af de spillere som har gået meget op i, at både hende selv og holdkammeraterne har haft det godt uden for banen.

Den gode stemning har været med til at sikre sene scoringer og er den 12. mand på fodboldbanen.

- Når jeg ser tilbage på min karriere, så har der måske i perioder været lidt for mange fester, af hvad der er godkendt når man er professionel fodboldspiller. Men ved du hvad, det har simpelthen været det hele værd, siger Theresa Eslund i ”Af banen”.

Forsvarsspilleren var med til at vinde adskillige mesterskaber og pokaltitler i Brøndby, og derfor var der jævnligt også årsag til, at hun bestilte en partybus.

Særligt i 2015-sæsonen vandt Brøndby nærmest alt som de rørte ved, og Eslund fortæller også, at hun nærmest havde indstillet partybussen på mobilen, så hun blot skulle trykke på en knap.

- Der var en pokalfinale, hvor vi er bagud indtil de sidste minutter. Jeg har jo bestilt den her partybus. Jeg kan huske, at jeg løber i kampen og tænker ”hold op hvor er det kikset.” Men bum, så vender vi kampen og vinder 2-1, og vi er bare lykkelige og får en fantastisk aften.

Det var dog ikke fordi, at det tog overhånd med festerne. Der var dog perioder, hvor Brøndbyerne følte, at ”jo mere de festede, jo bedre blev de og jo mere vandt de”.

I ”Af banen” er det ikke kun festerne uden for banen, som Theresa Eslund fortæller om. Her fortæller hun også om, hvordan det var at vinde EM-sølv i 2017, og hvordan hun specifikt planlagde, hvornår hun skulle være gravid.

Sponsoreret indhold