Sport27. marts 2023

Den tidligere landsholdsspiller Uffe Bech scorer nyt job: Er TV 2-kommentator ved siden af genoptræningen

Uffe Bech er fodboldkommentator for TV 2, mens han arbejder med at komme i form
Uffe Bech spiller ikke længere for Brøndby og står uden klub. Ved siden af genoptræningen kommenterer han fodbold på TV 2.
Uffe Bech spiller ikke længere for Brøndby og står uden klub. Ved siden af genoptræningen kommenterer han fodbold på TV 2.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den tidligere landsholdsspiller Uffe Bech har siden sommeren 2022 stået uden en arbejdsgiver, når det kommer til fodbolden.

Men det betyder ikke, at han bare har ligget på den lade side. Han har nemlig scoret sig et job som fodboldkommentator på TV 2.

Senest kommenterede han en af gruppekampene fra Danmarks EM-kvalifikationsgruppe.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Uffe Bech, at jobbet giver god mening for ham, når han har spillet fodbold i så mange år, som han har, og det er sjovt at formidle.

– Jeg har kunnet mærke, at når jeg ser en kamp som fodboldspiller, så ser jeg nogle gange nogle ting, som folk, der ikke har spillet fodbold, kan have lidt sværere ved at se, fortæller den 30-årige dansker.

Han begyndte først at dukke op på skærmen på TV 2, hvor han i efteråret 2022 var med i et par afsnit af fodbolddebatprogrammet "Kant".

Herefter har han flere og flere gange været en del af TV 2-holdet, mens han fokuserer på den fysiske genoptræning.

Uffe Bech startede karrieren i Lyngby, hvor efter turen gik lidt længere nordpå til FC Nordsjælland.

Herefter skiftede Uffe Bech til tyske Hannover, hvor han blev lejet ud til Greuther Fürth og Brøndby. Senest har han spillet i græske Panathinaikos.

Sponsoreret indhold