Sport20. oktober 2022

Den danske fodboldspiller Jakob Busk takker: Lille søn opereret for tredje gang

Danske Jakob Bisk var ikke med for Union Berlin torsdag, da hans lille søn skulle opereres for tredje gang
Sådan så Sven Michels hyldest ud til Jakob Busk.
Sådan så Sven Michels hyldest ud til Jakob Busk.
 Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Da den tyske klub Union Berlin onsdag aften slog Heidenheim med 2-0 i den tyske pokalturnering, var det uden den danske målmand Jakob Busk på banen.

Og da angriberen Sven Michel scorede til 2-0 valgt han også at hylde danskeren ved at holde hans trøje frem, så alle kunne se den.

Og det er der en helt særlig årsag til.

Jakob Busks lille søn Carlo blev nemlig opereret for tredje gang i hans meget korte liv.

Det fortæller målmanden i en række Twitter-opslag, som han har skrevet på tysk.

“Hej folkens. Efter gårsdagens kamp spurgte mange, hvorfor Sven Michel holdt min trøje op. Min familie og jeg havde det meget svært, fordi min søn Carlo blev opereret for tredje gang i sit korte liv,” skriver han i det første opslag.

Og selv om Carlo allerede har været igennem meget, så fortæller Jakob Busk, at operationen heldigvis gik godt. Han takker hele holdet for den støtte, familien har fået.

“Heldigvis gik alt godt, og vi håber alle, at alt bliver godt nu, og at vi endelig kan se fremad. I går var bare en stor gestus fra holdet og klubben, der gav mig og min familie utrolig støtte i den her tid.”

Han sender derefter en hyldest tilbage til holdet fra den tyske hovedstad.

“Det er det, der kendetegner os i Union. Vi er én stor familie og er der for hinanden, når der er brug for det. Det kan man se på banen, hvor vi med rette har stor succes. Tak, gutter,” slutter han af.

Union Berlin har i år leveret et brag af en sæson, hvor de helt sensationelt ligger nummer et i den bedste tyske liga, Bundesligaen, som ellers har været domineret af Bayern München siden 2011-2012-sæsonen.

Jakob Busk er holdkammerat med en anden dansker i Union Berlin – nemlig målmanden Frederik Rønnow, der for alvor har slået sit navn fast i klubben.

Sponsoreret indhold