Sport26. maj 2023

Den danske boksestjerne Oliver Meng blev far sidste år: Nu afslører han datterens navn

Fredag aften kan alt gå op i en højere enhed for Oliver Meng, når han bokser sin hidtil vigtigste kamp i karrieren i Royal Arena – uden for banen går alt også rigtig godt efter han sidste år blev far til en lille pige
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dansk boksnings helt store håb, Oliver Meng, skal fredag aften bokse om WBA Continental Europe-titlen i Royal Arena. Men uden for bokseringen har han også travlt med at passe sit nye job som far.
 Video: Kaspar Wenstrup. Journalist: Oliver Morell Andersen

- Vi skal genoplive boksning i Danmark.

Sådan var ordene da SE og HØR mødte Oliver Meng til indvejning forud for boksebraget i Royal Arena fredag aften.

Her bokser han om WBA Continental Europe-titlen over 12 omgange mod italienske Khalil El Harraz.

En kamp som han selv kalder for karrierens hidtil vigtigste kamp.

Med en alder på 23 år og en bokserekord på 10-0-0 er 23-årige Oliver Meng også dansk boksnings helt store håb.

I april 2022 blev Oliver Meng ungdomsverdensmester hos WBC, og i forbindelse med den sejr fortalte han, at han i november 2022 skulle være far for første gang.

Og imens der på Olivers sociale kanaler er fuld fokus på boksningen, fortæller han til indvejningen, at han for et halvt år siden blev far til en lille pige.

- Det går rigtig godt. Vi har fået en lille datter. Hun er et halvt år nu, og hun er glad og tilfreds. Det spiller bare, siger Oliver Meng og afslører i samme ombæring datterens navn.

- Hun hedder Edith.

Når Oliver Meng fredag aften bokser mod Khalil El Harraz bliver det uden Edith i arenaen. Det er lige tidligt nok for datteren at komme med, men kæresten og hele familien kommer og støtter det danske boksehåb.

Og selvom han er blevet far, er det ikke fordi, at det er blevet meget anderledes at træde ind i bokseringen.

Der er dog lige noget med afsavn når der kommer dage, hvor man bliver nødt til at være væk fra datteren.

- Jeg tænker ikke så meget over selve boksningen. Jeg tror ikke det er farligere end at spille håndbold eller fodbold. Jeg tænker mere over, at nogle dage er jeg væk fra hende og det kan godt være hårdt.

Skulle man ikke have mulighed for at komme i Royal Arena fredag aften, kan man se boksestævnet gratis på Pluto TV fra klokken 20.45.

Sponsoreret indhold