Sport26. september 2022

De engelske landsholdsspilleres kvinder gør klar til VM: Booker krydstogtskib til en milliard

Der er ikke sparet på luksussen, når de engelske koner og kærester drager til Qatar for at støtte deres mænd
Det er skibet her, de engelske WAGs har booket til VM i november.
Det er skibet her, de engelske WAGs har booket til VM i november.
 Foto: MSC Cruises

Lige så ofte som engelske fans udbryder "it's coming home", fordi de er overbeviste om, at det engelske landshold vinder, hver en slutrunde de deltager i, lige så sikkert er det, at spillernes koner og kærester formår at gøre sig bemærket under slutrunden.

Og VM i Qatar er ingen undtagelse.

For mens deres mænd skal bruge de næste to måneder på at gøre alt, hvad de kan for at blive udtaget til VM-truppen, så er deres koner eller kærester, også kendt som WAGs (wives and/or girlfriends), i gang med at forberede deres tur til ørkenstaten.

Ifølge det britiske medie Daily Star har kvinderne booket et krydstogtskib i Qatar til – og hold nu fast – en milliard pund. Det svarer til mere end 8,4 milliarder kroner.

Kan drikke alkohol på skibet

Krydstogtskibet, som beskrives som "et flydende palads", har syv swimmingpools, 14 jacuzzier med havudsigt, saloner, butikker, restauranter, barer og så lige en kørebane med radiobiler.

Og da skibet befinder sig på åbent hav, skal gæsterne ikke bekymre sig om Qatars stramme alkoholregler.

En af de mange swimmingpools på dækket på MSC World Europa.
En af de mange swimmingpools på dækket på MSC World Europa.

Det er ifølge The Sun Eric Diers kæreste, Anna Modler og målmanden Aaron Ramsdales forlovede, Georgina Irwin, der kommer til at bo på skibet.

Opholdet vil koste i omegnen af 50.000 kroner per familie, hvor også Harry Maguires kone, Fern, og Phil Fodens kæreste, Rebecca, efter sigende vil være at finde.

Amok i Tyskland

Det er ikke første gang, at de såkaldte WAGs gør sig bemærket til en slutrunde. Senest gjorde de det i Rusland i 2018 under VM, hvor kvinderne ved siden af turene til de forskellige stadioner også nød godt af det russiske byliv.

Samme setup kørte de engelske fodboldfruer også i 2006, hvor begrebet WAGs første gang blev introduceret. Anført af Victoria Beckham slog kvinderne sig løs i Tyskland, mens deres mænd kæmpede for at komme langt under VM.

Kvinderne skabte så mange overskrifter, at Englands daværende landstræner ved det efterfølgende VM i Sydafrika i 2010 begrænsede adgangen for koner og kærester til deres mænd under slutrunden.

I år står den så på krydstogtskib for de engelske fodboldfruer, og med plads til 6.762 gæster har fruerne også åbnet for, at fans kan bo på skibet … såfremt de kan betale for opholdet.

Der er altså lagt i ovnen til, at det engelske herrelandsholds kvinder får en slutrunde i ren luksus. For deres skyld må man håbe, at England når længere end gruppespillet, ellers bliver det en kort fornøjelse.

Sponsoreret indhold