Sport6. marts 2024

David Nielsen slår fast: Fortsætter på TV 2 trods nyt trænerjob

Tirsdag blev David Nielsen ansat som cheftræner i Lyngby BK, men det kommer ikke til at afholde ham for at agere ekspert på TV 2
Den nye cheftræner hos superligaklubben Lyngby David Nielsen under træningen i Lundtofte Boldklub, Kongens Lyngby, onsdag den 6. marts 2024.
Den nye cheftræner hos superligaklubben Lyngby David Nielsen under træningen i Lundtofte Boldklub, Kongens Lyngby, onsdag den 6. marts 2024.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Fodboldkamp aflyst på grund af brand

Tirsdag blev det officielt, at David Nielsen er manden, der skal stå i spidsen for Lyngby BK i forsøget på at undgå nedrykning i Superligaen. Ansættelsen kom i kølvandet på fyringen af Magne Hoseth, der fik sølle 50 dage i cheftrænerjobbet.

Det nye job betyder, at David Nielsen nu har to jobs, der på den ene eller anden måde har med dansk fodbold at gøre. Cheftræner i Lyngby BK og så fodboldekspert på TV 2, hvor han er med til at dække landskampe.

Og det bliver umiddelbart ikke noget problem i forhold til TV 2-jobbet, at han er ansat i en dansk fodboldklub. Det fortæller han efter ansættelsen ifølge Bold.dk.

– Nu er der landsholdspause i marts, som jeg har forpligtet mig til, og det ved Lyngby, så det er fint, og det gør ingenting, at jeg kommer ind og ser noget fodbold på et højt niveau. Så det er simpelt, og så er sæsonen færdig, når der er EM, og så finder vi ud af, hvordan verden så ser ud, siger David Nielsen.

David Nielsen var i efteråret træner i den græske klub Kifisia FC. Her var det heller intet problem hos TV 2, der ikke så noget problem i at beholde den karismatiske træner som ekspert.

Sponsoreret indhold