Sport17. november 2023

Danske Spil: Danskerne tror mindre på herrelandsholdet

Hos Danske Spil oplever man, at der er mindre tiltro til Kasper Hjulmand og co., end der plejer at være
Flere kunder tror ikke på Danmark som tidligere.
Flere kunder tror ikke på Danmark som tidligere.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Godt nok er Danmark favoritter til at vinde landskampen fredag aften, hvor Slovenien gæster Parken i kvalifikationen til EM.

Men hos Danske Spil oplever man, at tiltroen til herrelandsholdet og landstræner Kasper Hjulmand er blevet mindre end tidligere.

”Vi kan se på vores tal for, hvad danskerne spiller på, at tiltroen til Danmark er mindre, end den plejer at være".

"Det er som om, at der ikke længere er den helt samme tillid til, at Danmark nok skal vinde i sidste ende", lyder ordene fra oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, i en pressemeddelelse op til fredagens landskamp.

”Faktisk tror 30 procent af vores kunder på sejr til Slovenien, og det tal er en hel del højere end til hjemmekampene mod for eksempel Kasakhstan og Nordirland, som man kan sammenligne aftenens modstander med", fortæller Peter Emmike Rasmussen videre.

Afsluttende siger oddssætteren, at en kombination af afbud fra blandt Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Simon Kjær samt mindre prangende præstationer af landsholdet på det seneste har fået kunderne til i højere grad end normalt at spille på modstanderen.

Der er dog stadig flere, der tror på en hjemmebanesejr. I skrivende stund er der 60 procent, der har spillet på en sejr til Danmark over Slovenien.

Kampen mellem Danmark og Slovenien kan ses på TV 2 i aften, fredag, klokken 20.45.

Sponsoreret indhold