Danske håndboldkvinder skuffer: Taber opgøret mod Sverige

Danmark tabte til Sverige i første af to testkampe
Danmark tabte den første af to testkampe mod Sverige i Helsingborg.

De danske håndboldkvinder har noget at revanchere, når de tirsdag møder Sverige i en testkamp i Royal Arena.

Onsdag blev det nemlig til et nederlag, da de to nationer tørnede sammen i den første af to testkampe.

Svenskerne sad på kampen og endte med at tage en sejr på 34-30 i Helsingborg Arena.

Landstræner Jesper Jensen måtte til onsdagens kamp undvære målmand Althea Reinhardt, der natten til mandag fik et ildebefindende hjemme ved sig selv, hvor hun besvimede og slog hovedet.

Amalie Milling blev derfor tirsdag kaldt ind som erstatning.

Første halvleg onsdag forløb med et lille svensk overtag. Det gav sig også til udtryk i pausestillingen, der lød på 18-16 i blå-gult favør.

I anden halvleg lykkedes danskerne aldrig med at få taget på Sverige, der styrede mod en sikker sejr.

Næste uges kamp begynder tirsdag klokken 21.