Sport8. april 2024 (opd. 8. april 2024)

Dansk golfspiller skuffer i USA: Ude af stor turnering

Thorbjørn Olesen kunne ikke holde fast i sin top-11 position ved Texas Open, og sluttede på en delt 14.-plads. Amerikaneren Akshay Bhatia triumferede med 20 slag under par. Golfverdenen ser nu frem mod US Masters og dens 18 millioner dollar i præmiepenge

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen fik en skuffende afslutning på PGA-turneringen Texas Open og endte på en delt 14.-plads.

Olesen gik søndag sidste runde i ét slag under par og formåede dermed ikke at bevare den 11.-plads, han havde opnået efter tredje runde.

Sidste runde bød på to bogeys samt tre birdies for danskeren.

Amerikaneren Akshay Bhatia vandt turneringen med 20 slag under par i det samlede regnskab.

Olesen måtte dele 14.-pladsen med ti andre, der alle var 15 slag dårligere end Bhatia.

Den samlede præmiepulje for Texas Open lyder på 9,2 millioner dollar.

Nicolai Højgaard endte på en delt 75.-plads ved Texas Open - samlet set fem slag over par. Danskeren leverede hele fem bogeys i søndagens runde.

Torsdag begynder US Masters. Der er 18 millioner dollar på spil i turneringen, som er en af de fire majors, som spilles hvert år.

Ud over US Masters, som spilles i den amerikanske delstat Georgia, er det PGA Championship, som i år spilles i Louisville i delstaten Kentucky, US Open, som i år er i delstaten North Carolina, og British Open, som i år er i Skotland.

Sponsoreret indhold